Arama sonuçları: *

1. P

Wraith'den alınan mouse pad iade sağlanır mı?

çok fazla bir kir yok hocam bu arada iade etmiyecem mousepad ile değişim isteyecem.
  2. P

Cevabın için teşekkür ederim hocam. İade sağlandı Mousepadin. Ancak mousedan'da şikayetim oldu 4 gün kullanma deneyimimle şunu anladım elime büyük geliyor birde çok terletiyor bunu scyrox v6 ile değiştirmek etmek istiyorum veya FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad ile üste açığını ödeyerek ama...
  3. P

CS2 için Control Mousepad Tavsiyesi

Öncelikle kullandığım mouse ATK Dragonfly A9 Plus 400 DPI 1.9 Sensivity'de CS2 oynuyorum. Daha önce INCA IMP-020 mouse Pad'i kullanıyordum 1 yıla yakın. Ama artık takılmalar oluyordu mouse kaymıyordu, 1 hafta önce Speed mouse pad deneyimim oldu berbattı, Modeli Wraith Spirit of Aim mouse pad...
  4. P

Merhaba Wraith'den aldığım ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse ve Wraith Spirit of Aim mouse pad (Speed versiyonu) dün elime ulaştı fareyi çok beğendim fakat mouse pad çok kaygan mouse üstünde yağ gibi kayıyor CS2, Valorant da aimi mi kontrol edemiyorum zorlanıyorum hybrid modeli tam ayarında olur...
  5. P

Bütçe 3000 TL mouse tavsiyesi

Fps tarzı oyunlar oynarım CS2,Valo,Pubg vs, Aklımda 5 adet mouse var siz olsanız hangisini alırdınız?, Başka mouse varsa bakarım onlarada değerlendiririz https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse...
  6. P

Garanti bankası 10.000 tl kullanılabilir bakiye günlük nekadar faiz işler

10 bin tl'ye 22 tl çıkıyor değilmi?
  7. P

Lamzu PARO AURORA Wireless Mouse 8k hz nasıl ayarlanır

anladım 2000 hz çektim.
  8. P

Ne olabilir ki en kötü?
  9. P

Anladım 4000 hz de kullansam peki sorun teşkil eder mi?
  10. P

Sonunda yaptım çok sağol hocam şimdi 8k hz de sistem düşükse oyunlarda drop, fps düsmesi vs gibi şeyler olur diyenler var benim sistemde sıkıntı olurmu full 8 k hzde oynucam çünkü sistemim şöyle Amd ryzen 3 3100 ghz işlemci Msi gtx 1060 6 gb 192 bit ekran kartı 16 gb ramm 250 gb ssd 600 w güç...
  11. P

hocam onu başta indirdim zaten yinede 8k hz yi ayarlayamadım 1753615259 pairi de yaparken mousenin orta tuş + sağ ve sol tuşlarına aynı anda basıyorum zaten turuncu ışık yanıp sönüyor bu sırada bunları yaparken usp port 8k hz alıcıya bağlı 1k hz ise pcye bağlı ama yinede olumsuz sonuçlanıyor...
  12. P

siteden hangi yazılımı indireceğim hocam
  13. P

[H3 id='URLhttpswraithesports.comproductslamzu-paro-wireless-mousesrsltidAfmBOorjhCx5Pl-k_rNdD7QZQ-e0uWF0FqHl8IGf5K1QV6Yelt9H3NyeLamzu+PARO+AURORA+Wireless+MouseURL']Lamzu PARO AURORA Wireless Mouse[/H3] Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade...
  14. P

Garanti bankası 10.000 tl kullanılabilir bakiye günlük nekadar faiz işler

Başlıkta da belirtiğim gibi Garanti bankası'ndan 10.000 TL kullanılabilir bakiyeyi kullanırsam günlük vergi dahil nekadar faiz işlediğini öğrenmek istiyorum.
  15. P

ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse vs Lamzu PARO AURORA Wireless

Bu iki mouse arasında kaldım Siz olsanız hangisini alırdınız...
  16. P

Trust Wallet'daki BNB bakiyesi SwapforYou'ya gönderildi ancak olumsuz sonuçlandı

Merhabalar öncelikle, Trust Wallet'deki 19.55 BNB paramı https://login.swapforyou.com/' A gönderdim ve 17.45 usd olarak gitti buradan banka hesabına para çekebiliyoruz ancak minimum 100 USD için işlem yapılıyormus, Pekala gönderdiğim 17.45 param nereye gitti onu merak ediyorum. Uygulamayı da...
Geri