Arama sonuçları: *

1. A

Vatan 28K bütçe hazır pc

rtx 3080 nvidia zaten hocam
  2. A

Vatan 28K bütçe hazır pc

Siz bilirsiniz hocam ama güzel sistemler toplanıyor 2.el de.
  3. A

Vatan 28K bütçe hazır pc

Bu fiyata 2200tl lik fun60 qhd 2k 165hz monitör ve ryzen 5 5600 rtx 3080 sistem dizdim daha yeni bence bu fiyata ikinci elde çok daha güsel bir sistem çıkar
  4. A

R5 5600 almalı mıyım ?

2.el ile sıfır fiyatları çok benzer zaten parolapara kampanyası ile ilk alışverişte 400tl daha uyguna alabilirsiniz. Yanına da bir tane 1500 gibi fiyata se 214xt kule tipi soğutucu alabilirsiniz bende de ryzen 5 5600 ve bu soğutucu var çok rahat kullanıyorum
  5. A

Çözüldü✓ Pc tatmin etmemeye basladi

Bu sistem orta mı?? Herkesin o kadar bütçesi olmayabilir geçenlerde her şey dahil rtx 3080 sistemi totalde 25k ya dizdim 2k monitörle her oyunda çok akıcı bir şekilde tatmin ediyor. Aşırı saçma ve gülünç bir yorum.
  6. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam zoko amiral alınır mı aynı fiyata msi bende çok severim de zoko daha mı geniş ve rahat gibi
  7. A

Bilgisayar kasa önerisi

n11'den Revenge Nova 3 RGB Fanlı Temperli Cam Panel Boş m-ATX Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  8. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam ama tek sıkıntı bileşenlerim siyah bu beyaz onda biraz kararsız kaldım
  9. A

Bilgisayar kasa önerisi

https://www.amazon.com.tr/Temperli-Gaming-Oyuncu-Bilgisayar-Kasas%C4%B1/dp/B0CW5RM342?dib=eyJ2IjoiMSJ9.gG-6KX0lkbwWHmcE0nqzPQ5C2iIT9oc6ZXdl7L7UYqQ8-3sV3ZZPwRllhclCM93L64i_umb9N01PBOpehspQKKXBsbhwHWOE8_k-cbw2Uw37Ldx72ZPv7CtRQVmMIQMZ5iGo0nb1xKPu_a5KipggGRuGD-m4YMS3arg_GBmUPzWGM9c9IMXFniUI-crs9rEFu8...
  10. A

Bilgisayar kasa önerisi

Attığım beyaz kasa olur mu?
  11. A

Bilgisayar kasa önerisi

Anakartım a520m k 4ram slotlu olan
  12. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam biri değerlendirme kısmına matx anakartım var matx uyumlu değil yazmış kafam karıştı biraz aslında
  13. A

Bilgisayar kasa önerisi

Tamamdır teşekkürler
  14. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam anakartım matx uyumlu mu buna ekran kartımda 307mm olması lazım
  15. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam peki 2 akvaryum arasında hangisini seçerdiniz? @Keremefee 1754579276 Hocam soğutma konusunda sıkıntım yok çok şükür ekran kartı 72 falan anca gördüm 15 dakikalık furmark da
  16. A

Bilgisayar kasa önerisi

Ama akvaryum da bi farklı da msi alıcam galiba başka önerileri olanlar varsa da önerirlerse çok sevinirim
  17. A

Bilgisayar kasa önerisi

Hocam benim ekran kartım anakartım kasaya uysun fanların rengi değişsin bana yeterli kaliteli olsun bi de bence bunlar 3ü arasında msi da var gibi
  18. A

Bilgisayar kasa önerisi

Öncelikle herkese merhaba, yakın zamanda kendime sistem dizdim ama kasa almadım elimde 700W PSU var 2000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el sıfır hiç fark etmez sistemime uygun kasa önerirseniz sevinirim. Ekran kartım MSI ventux 3X Plus RTX 3080 anakartım A520M k mATX 4 RAM slotlu olan. Şu anlık...
  19. A

Dell S2721DGFA alınır mı?

Hocam işte o kadar fiyatım yok onu da elemek zorundayım diğer yazdıklarım arasında seçer misiniz Dell g2724d de 6500tl
  20. A

Dell S2721DGFA alınır mı?

Hocam biraz aciliteyim var üslubum için öncelikle özür dilerim kusura bakmayın vg27aq elendi o zaman elimizde şuan msi g274qpf qd modeli var 6300 3 ay mağaza garantili Dell ilanları bana uygun yok şuan m27q var 6000tl onun harici R27QE ise 7800tl sen başlıyor bunlar arasında hangisini almam...
Geri