Arama sonuçları: *

1. BrazilianSam

Almam Gereken bir şey var mı?

soğutucu aldım onun yanında geliyorsa ne güzel tamamdır teşekkür ederim başka alıncak bir şey var mı parçalar geldiğinde başka bir şey beklemek istemiyorumda
  2. BrazilianSam

ve hangi termal macunu önerirsiniz
  3. BrazilianSam

Merhabalar geçen konuda kablolar hakkında konu açmıştım şimdi de şunu sormam lazım termal macun gibi almam gereken ekstra şeyler var mı? varsa bunlar neler şimdiden teşekkür ederim (toplama bilgisayar)
  4. BrazilianSam

PC Topladım hangi kabloları almalıyım?

tamamdır çok teşekkür ederim hepinize
  5. BrazilianSam

PC Topladım hangi kabloları almalıyım?

Merhabalar ben pc yi simdi toplayıp sipariş verdim bu pc kasasıyla vs. geldiğinde bazı kablolar gelcek ama bazılarını da bizim almamız gerekiyor hdmi gibi işte hangi kabloları almam gerekiyor? hangileri parçalarla vs. gelmiyor? Teşekkürler şimdiden iyi akşamlar
  6. BrazilianSam

67 Bine Daha iyisi çıkar mı?

teşekkür ederim hocam ama sıfır almak şart
  7. BrazilianSam

render yapay zeka gibi şeyler kullanmıcamı biliyorum genel itibariyle 2k-1080p oyunları oynicam rekabetçi oyunlar önceliğim olmak üzere amd de oyunlarda en yüksek performansı verdiği için (test videolarında) onu düşünmüştüm 1750368397 topladığım sistemde 2k da oyun oynatır zaten diye...
  8. BrazilianSam

bundan daha performanslı olur yani biraz daha araştırayım o zaman
  9. BrazilianSam

diğer özellikleri düşürüp Nvidia almak biraz canımı sıkıyor açıkcası attığınız sisteme baktım orda işlemciyi arttırdığımda 66k oluyor 1750367994 bide cl30 almak varken cl46 biraz fazla değil mi
  10. BrazilianSam

fazla dar boğaz yapmaz mı bu sistem 1080p de %20 yazıyor bottleneckte
  11. BrazilianSam

rtx 5070ti 7k daha pahalı hangi parçaları düşürürsem 67 gibi bir fiyata getirebilirim
  12. BrazilianSam

sadece oyun için rx9070xt daha iyi olmaz mı?
  13. BrazilianSam

https://www.pttavm.com/xpg-k-mesh-kyber-750w-80%2B-gold-rainbow-siyah-kasa-p-787210426?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.98.2...
  14. BrazilianSam

Termalright Frozen Magic 240mm İyi mi?

Discorddakiler soğutucunun sisteme yetersiz olduğunu söylediler de bir şey olur mu? işlemcinin ömrünü kısaltır mı değiştirmem gerekiyor mu? Özelleştirmede soğutucuyu değiştiremiyorum
  15. BrazilianSam

BU Kasayı alıyorum iyi mi (bu son)

arkadaşlar bu kasayı alıyorum 62.000 TL ye bu son konum olcak inşallah tek sorum bu kasa beni 5-6 yıl beni rahatça götürür mü? bundan iyisi var mıdır bu fiyata
  16. BrazilianSam

62500 TL ye bu Sistem değer mi?

bir test videosundan sonra karar vericem saolun attığınız sistem için bugün veya yarın alırım büyük ihtimalle yks yi beklemem gibi gözüküyor
  17. BrazilianSam

ssd yi değiştirmesem olur mu yinede biraz fazla artıyor fiyatı gibime geldi
  18. BrazilianSam

şimdi farkettim 9700x koyduğumu 7800x3d koydum sanıyorum bende saolun 1750342957 doğrusunuz aslında diğer arkadaşlarda hep bu kasayı önerdi biraz dişimi sıkıp peşin fiyatına bunu almak en mantıklısı gibi gözüküyor b 1750343056 zaten daha ucuza geliyormuş her türlü 7800x3d yaptığımda bile saolun...
  19. BrazilianSam

taksit imkanı yok ve içinde ryzen 9700x koymuşlar benim sistemim daha güzel değil mi?
  20. BrazilianSam

bu ekran kartının sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz hocam 5000 tl yi geçmicek şekilde ben bakıyorumda psu dan vs. anlamadığım için dandik bir şey alırım korkusu var 1750342430 bu kasar...
Geri