Tam alıcaktım sepete 2. defa girince kayboldu kupon sinirden deli ettiler ya.5k ya kadar oyun ve günlük kullanım için wireless öneriniz var mıdır?2. el de uygundur.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-go-4-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-siyah-turuncu-1243065.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.96.5
ekleyio bunu almak lazım
İnsaların iyi niyetlerini kullanmak bu kadar basit onların gözünde.Çok fena tiksindim.Şuradan kaçabilen kaçsın harbi delirmelik ya.1300 e aldığım klavyeye bak üstüne adamlar attığım maillere o kadar hızlı ve tatlı güzel mesajlar yazıyor ki ben bunların iyi niyetlerini nasıl kullanırım.Bunlar...
Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor.
1752072273
Nasıl yani?
1752072337
Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.
Konuyu takip etmiyordum çok pardon.Benim arkadaşında gelmedi bu arada ve benden 6 7 saat sonra sipariş vermiştir hani.Cidden çok üzücü.Benim neter olayı hakkında yazdıkları koparttı bu arada baksanıza.Destroy falan diyor 10 like a destroy videosu gelir.