Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Baseus Star-Lord Overseas Edition 22.5W 10.000 mAh Powerbank 499TL

Hızlı şarj yapıyor fakat süper hızlı şarj yok o da 25w gerektiriyor zaten.
  2. T

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III 2490TL

Tam alıcaktım sepete 2. defa girince kayboldu kupon sinirden deli ettiler ya.5k ya kadar oyun ve günlük kullanım için wireless öneriniz var mıdır?2. el de uygundur.
  3. T

🔥İndirim JBL Tune 225TWS 1.189 TL

https://app.hb.biz/Y1P12sjY8StN
  4. T

Wraith Esports 30 Ağustos İndirimleri

Oyun için hangisi?
  5. T

Fikrim yok maalesef.
  6. T

IEM kulaklık alıcaktım sense pro alınır mı?
  7. T

❌İndirim Bitti! 🔥1499 TL - Jbl Tune 570BT Wireless Kulaklık, Siyah

İndirim gibi gözükmüyor.
  8. T

❌İndirim Bitti! 8.999₺ Samsung Odyssey G5 32'' IPS 180 HZ 2K Pivot

Samsung öğrenci indirimi ile 27 inchi 7874 ama G-Sync desteği olmaması kötü olmuş.
  9. T

🔥İndirim 400 TL | Anker 521 (Nano Pro) 40W Usb-C Şarj Cihazı

Fiyat bedava ihtiyaç yoksa bile düşünmeden yapıştırın.
  10. T

❌İndirim Bitti! Nautica Erkek Mavi Mayo Şort ₺299

Kodun geçerlilik kapsamı nedir ayrıntılı bilgi bulamadım.
  11. T

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşım ss atmış. Görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam.Çocuğu işin içine soktum bana geldi ona gelmedi falan ve ümidi kesmişti ama şimdi geliyor 🤩
  12. T

Enter basmıyor diye 10 dolar iademi de aldım 22 dolara geldi haha
  13. T

🔥İndirim JBL Go Essential Hoparlör 799 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-go-4-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-siyah-turuncu-1243065.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.96.5 ekleyio bunu almak lazım
  14. T

Türküm bro ne anlatıyorsun 😂.Türko dediğim kesim o boş kafalar işte.Neyse boş muhabbet
  15. T

İnsaların iyi niyetlerini kullanmak bu kadar basit onların gözünde.Çok fena tiksindim.Şuradan kaçabilen kaçsın harbi delirmelik ya.1300 e aldığım klavyeye bak üstüne adamlar attığım maillere o kadar hızlı ve tatlı güzel mesajlar yazıyor ki ben bunların iyi niyetlerini nasıl kullanırım.Bunlar...
  16. T

Valla konuya hiç bakmadım ama öyle bir şey yapmam.Öyle yapınca kendinizi akıllı mı zannediyorsunuz?Türkolar koparttıyor yine.
  17. T

Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor. 1752072273 Nasıl yani? 1752072337 Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.
  18. T

Konuyu takip etmiyordum çok pardon.Benim arkadaşında gelmedi bu arada ve benden 6 7 saat sonra sipariş vermiştir hani.Cidden çok üzücü.Benim neter olayı hakkında yazdıkları koparttı bu arada baksanıza.Destroy falan diyor 10 like a destroy videosu gelir.
Geri