Arama sonuçları: *

1. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Ya zaten 6 7 sene önceki olay da yine de buraya yazmak istemiyorum
  2. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Aslında ben kötü birisi olduğumu düşünmüyorum ama sürekli aklıma geliyor yaptığım mallıklar kendi kendime acaba ben kötü biri miyim Allah bu kadar acı çektiriyor bana falan diyorum
  3. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Güncel
  4. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Soyadın da Yılmaz galiba
  5. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Valla öyle hiçbir şey olmadığı halde hayatım kaymış gibi hissediyorum kimin bu söz
  6. K

Aklımı yitirmek üzereyim

7. K

YKS 2026'ya nasıl çalışılmalı?

Bence 11 i bitirmelisin okul başlayınca sana bayağı kolaylık sağlar 12. Sınıf konularına iyi odaklanirsin kafan rahat olur bu yaz da matematiği konu olarak bitirsen yeter bir de test kitabı çözersin turkcen zaten iyiymiş
  8. K

Aklımı yitirmek üzereyim

9. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Teşekkürler
  10. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Öyle tabi her insan hata yapar özellikle ergenlikte büyük hatalar yapar önemli olan hatanı anlayıp bir daha tekrarlamamak. Ama tabi insanın elinde değil bir şekilde takılıyor kafana sanki beyninin içinde 10 tane TV açıkmış gibi hiç kapanmiyorlar. Bir de bu hatalar büyük hatalarsa sesler giderek...
  11. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Öyle ama bir şey bitiyor bir şey başlıyor valla ne günah işledim de cezasını çekiyorum bilmiyorum. Bir insanın aklına 5 sene önce ergenken yaptığı bir mallık niye aniden gelir ve kafasını kurcalar.
  12. K

Yarın YKS Var Durumlar Nasıl?

Kardeşim geçen sene sınava giren biri olarak birkaç tavsiye vereyim. Benim matematik ve kimyam baya iyiydi. Ama o matematik sorularını görünce beynim sulandı. Baya uğraştım sonra baya boş bırakarak fene geçtim. En güvendiğim ders olan kimya sorularını anlamadım ve hızlı hızlı bitirdim. Saate...
  13. K

Aklımı yitirmek üzereyim

İzlemedim zaten o yüzden psikolojik olarak çok etkilemedi beni içimde tutamayıp birine anlattım ama böyle birşeyi asla anlatmamam gerekirdi pişmanlık duydum konu sadece bu değil genel olarak sürekli kötü düşünüyorum hep kötü biriymisim gibi hissediyorum ama kimseye de bi kötülük yaptığım yok tek...
  14. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Neyse geçer herhalde
  15. K

Aklımı yitirmek üzereyim

Öyle iste
Geri