Arama sonuçları: *

1. T

Redmi buds 6 active kulaklığım arızalı mı?

Bazen olabiliyor ama her zaman öyle olmuyor.
  2. T

Donanım Arşivi'nin En Ucuz vs En Pahalı Termal Macun videosu hakkında

Haklılar da biraz ya, ben yazdıkça yazmışım keşke kısa tutsaymışım biraz :D
  3. T

Redmi buds 6 active kulaklığım arızalı mı?

Hocam kulaklıklar çok dengesiz aletler ben de birçok modelden birçok sorun yaşadım genelde arızalı oluyor bu tip durumlar. Bence bir sıfırlamayı deneyin ama düzelmezse servisine verin.
  4. T

Çok teşekkür ederim hocam. Sonuç olarak hepimiz bu konularda bilgi almaya çalışıyoruz. Kimimiz yanlış biliyor kimimiz doğru. Kimimiz bu sektörde çok daha deneyimli kimimiz çok daha deneyimsiz. Ben aklıma takılanı sordum sadece. Abdullah abinin bahsettiği gibi diğer satıcılarda 1900-2000 TL...
  5. T

Soundcore Liberty 4 NC ANC açınca seste yaşanan sorunlar

Güncelleme: Arkadaşlar bu durumdan dolayı kulaklığı iade ettim ve başka bir kulaklık aldım bilginize.
  6. T

Selamlar, Umarım herkes iyidir, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Konuya başlamadan önce birkaç konuda bilgilendirme yapmak istiyorum ki yanlış anlaşılmış olmak istemiyorum: 1-) Donanım Arşivi ekibini ve Abdullah abiyi çok severim, severek de takip ediyorum kendisini. Kendisinin benden...
  7. T

Monster Tulpar T6 v3.2.5 için termal macun önerir misiniz?

PTM uygulamayı çok isterim ancak kendim laptopa bakım yapamıyorum, Monster da biz laptopu macunla ürettiysek macun değişimi yaparız sadece diyor. Bu nedenle bana 6-7 ay kadar dayanabilecek güzel bir macun lazım. Yoksa ptm ben de çok isterim.
  8. T

Monster Tulpar T6 v3.2.5 için termal macun önerir misiniz?

Selamlar, Kasım 2024'te Monster Tulpar T6 v3.2.5 satın aldım. Laptopu ilk kullanmaya başladığımdan beri sıcaklıklarını, Cinebench skorlarını, çektiği watt değerlerine göre sıcaklıkların ne durumda olduğunu sürekli kontrol ediyordum. Temmuz ayında laptopu bakıma verdim. (6 aylık rutin bakıma)...
  9. T

Soundcore Liberty 4 NC ANC açınca seste yaşanan sorunlar

Selamlar, Şubat 2025'te MediaMarkt'tan Anker Soundcore Liberty 4 NC satın aldım. Kulaklığı aldığımdan beri şarj kutusunun pilinde bir sorun vardı ancak benim 30 Mayıs 2025'e kadar kulaklığı servise verme şansım olmadı. 30 Mayıs 2025'te kulaklığı MediaMarkt'a verdim ve bugün (17 Haziran 2025)...
Geri