Arama sonuçları: *

1. ruzgarhetfield

Kasanın Üstü Isınıyor

Merhabalar bugun oyun oynarken kasanın sağ üstünün ısındığını farkettim msi afterburner 63 derece gösteriyor normal mi yoksa bir şeyler yapılmalı mı
  2. ruzgarhetfield

Parolapara + Iyzico ile kablosuz mouse önerisi

hocam bu iki kampanya tam olarak nedir konuyu bulamadim banada lazim bende ekipman alacagimda cunku yardimci olursaniz sevinirim ya.
  3. ruzgarhetfield

9K BUTCE TABLET ONERISI

valla anlatamıyorum hocam ya :D :D
  4. ruzgarhetfield

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

ben telefondan 13 tane mail acmıstım ıster mı :D
  5. ruzgarhetfield

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

hocam siteden 5 tane numara denedim hepsinde hata veriyor yardimci olur musunuz ya
  6. ruzgarhetfield

9K BUTCE TABLET ONERISI

ya toca boca gibi oyunlar diyim size hocam.
  7. ruzgarhetfield

IKI KISILIK OYUN ONERISI

Merhabalar malum sinavlar bitti arkadasla oyniyacak 2 kisilik oyun ariyoruz ucuz ve kotu pcler icin uygun olursa cok yii olur iyi aksamlar.
  8. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

nerden limitlerim hocam
  9. ruzgarhetfield

9K BUTCE TABLET ONERISI

aslinda kucuk kardesime alacagimda. cok abarti bisey olmasina gerek yok 2 kardesim var ortak kullanicaklar.
  10. ruzgarhetfield

9K BUTCE TABLET ONERISI

Merhaba iyi forumlar oncelikle tablet almayi dusunuyorum daha cok oyun icin 9 10k butcem var tablet onerilerinizi bekliyorum. kolay gelsin.
  11. ruzgarhetfield

🔥İndirim EA Sports Fc 25 $13.99 USD

fc 25 iyi mi bu arada sacma bi soru ama hic oynamadim yani hic bi bilgidme yok sariyor mu 1 kisi oynicak kimse yok
  12. ruzgarhetfield

Bilgisayar internet gidip gelme sorunu

cmdyi admin olarak acmadim ondan oalbilir mi dedimde sanmiyorum pek
  13. ruzgarhetfield

Bilgisayar internet gidip gelme sorunu

merhabalar cmdde ipconfig flush dns yaptiktan sonra internet gitti ve bilgisayar ethernet kablosunu gormemeye basladi sorunu tam olarak anlayamadim internet surekli gidip geliyor yardimci olabilir misiniz
  14. ruzgarhetfield

Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

tamamda kisinin rizasi olmadan kurallara aykiri yani
  15. ruzgarhetfield

Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

paylasmalari pek hos olmamis cocuk cok calismis belli ki bu kadar uzuluyor cekmeyin demis zaten suc yani bu yapilan.
  16. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

epic gamesten oynuyorum hocam oyun icinden ayari bulamadim
  17. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

bırde fps nasıl sabıtlenıyor hocam
  18. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

birde hocam bios guncellemesi cok farkeder mi ben pcyi aldigimdan beri hic guncelleme yapmadim anlik droplar giriyor acaba ondan olabilir mi
  19. ruzgarhetfield

GTA 5 ANLIK DONMA SORUNU

bu ekran karti ve islemciyle nu fps degerli normal midir hocam video testlerde falan en yuksekte 160larda aliyorlar
Geri