Arama sonuçları: *

1. JPEGMafia

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-heatsink-lsc11k1t02g8-1tb-gen4x4-6200-4900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-78993/ alınır mı?
  2. JPEGMafia

❌İndirim Bitti! Vatan seçili bilgisayar parçalarında yüzde 20 indirim

dostlar alınır mı ne diyorsunuz https://www.vatanbilgisayar.com/adata-1tb-legend-850-lite-nvme-m-2-ssd-okuma-5000mb-yazma-3200-mb.html
  3. JPEGMafia

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

hahaha bire bir aynısı ben de switchi çıkarıp içine falan üflüyorum biraz düzelip geri bozuluyor... toplu iğnedir çuvaldızdır bir şey değiştireceğini sanmıyorum huyu suyu böyle klavyenin...
  4. JPEGMafia

yazılımını zaten kullanamıyorum. linux desteği yok.
  5. JPEGMafia

dostlar ürün elime geldiğinden beri windows tuşu canı isteyince çalışıyor istemeyince çalışmıyor switchleri de değiştirdim ama bir değişiklik yok... ben de linux kullandığım için her şeyi windows tuşuyla yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim aynı sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar oldu mu tuşlarda?
  6. JPEGMafia

çok büyük adamsın çooook. kavgaya çağır tüm forum kapındayız.
  7. JPEGMafia

dostlar klavye ankara'ya dağıtıldı anlık olarak elimde ve hiçbir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. hepimize hayırlı olsun. türkçe karakterler için keycap öneriniz var mı acaba?
  8. JPEGMafia

yunex'le gelenlerden geçen var mı henüz? hep birlikte beklemye devam mı yoksa
  9. JPEGMafia

Dostlar konu yine rayından çıkmış. Gelişme olmadığı sürece yazmasanız olur mu?
  10. JPEGMafia

Corsair RM750e 80+ Gold Alınır mı?

Tam modüler olması hoş. Fiyat iyi gibi. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-750w-rme-serisi-rm750e-80-gold-tam-moduler-atx-30-gen5-guc-kaynagi-p-49377
  11. JPEGMafia

R5 7500F için Beyaz Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Thermalright olanı almak daha mantıklı değil mi yine de? İşlemci güncelleyince de kullanmaya devam edebilirim. Fiyatlar ve görünüş benzer zaten. Mag pano m100r kasaya uyacağını düşünüyorum.
  12. JPEGMafia

Allah korusun RGB ile aram yok. Başka parçalarda RGB var zaten onları da beyaz açacağım... 2 tane ışık için bilmemkaç lira fazla ödemem asla. Benim attığım 140mm bir de galiba. Her türlü daha iyi değil mi? 1751821044 Yandan görünümü tamamen kapalı bir model var mı bildiğiniz? Şöyle bir şey çok...
  13. JPEGMafia

Bununla farkı nedir hocam? https://www.gaming.gen.tr/urun/560777/thermalright-peerless-assassin-140-white-tl-d14cw-140mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-beyaz-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  14. JPEGMafia

Performansı nasıldır hocam? 140mm olsa daha iyi olmaz mı?
  15. JPEGMafia

Bütçe 2000'in üzerine çıkabilir çok mantıklı bir ürünse. Beyaz olması, şık gözükmesi en büyük kıstasıım; soğutma performansı da önemli tabii... MSI pano m100r kasayla 7500f'i soğutmak için kullanacağım.
  16. JPEGMafia

sonraki haftaiçi de gelmezse bir daha gelmez herhalde. Profil nasıl bu arada?
  17. JPEGMafia

8 günde İran İsrail savaşı başlayıp bitti bunlar 8 günde kargoyu sağdan alıp sola koyamadı
  18. JPEGMafia

Maaşları verginle ödüyorsun, tüketici sen olduğun için gümrükte istihdamı da etkiliyorsun. Gayet hakkımız var üstlerinde haram olsun hepsine de...
  19. JPEGMafia

Hani şu konu dönüp dolaşıp yine ülkeye geliyor ya ekranını falanını konuşacağımız yerde... Allah hepsinin belasını versin en küçük zevkimizde hobimizde bile sırtımıza biniyorlar. Hayatında vergi ödememesi gereken çocuklar mevzuat falan araştırıyor
  20. JPEGMafia

19'unda verdim siparişi gümrükte takılı hâlâ. 19'culardan gelen var mı acaba?
Geri