Arama sonuçları: *

1. D

RTX 3050 laptop iyi midir?

Haklısınız kampanya bekliyelim bari teşekkürler :D 1753639985 Oyun zevkim çok yok arkadaşlarla girmek istiyorum yalnız kalmamak için pentium 1. nesilden geçiyorum baya fark hissedeceğim galiba
  2. D

6gb yazıyor ama 4 değil internetten testlerde iyi görünüyor fps değerleri
  3. D

Hp var ama hall sensörü sorunu olduğu için pek yaklaşmadım 25k o aslında
  4. D

Selam,bir laptop buldum almak istiyorum oyun amacıyla kullanacağım valorant,cs2,minecraft,gta5,ets2 sizce uygun mudur bu oyunlara resimlerini koyacağım 3-4 yıl kullanıp satacağım söylediğim oyunlar çok abartı değil ama yinede sizlere danışmak istedim cevaplar için teşekkür ederim.(En fazla 26k...
  5. D

Samsung monitör mü MSI mı?

haklısınız ama 27 kullandım çok büyük geliyor
  6. D

27 çok büyük alanım yok
  7. D

tamamdır:)
  8. D

3050 li lenovo loq nasıldır ?

Macbook almak daha mantıklı bana göre 2. el
  9. D

Çok anlamıyorum ama ofis için kullanılacaksa 2. el mac almak daha mantıklı olabilir sonuçta bunlar gaming adı altında satışta.
  10. D

Bu LQQ serisinin anakartı problemli diyorlar dikkat edin
  11. D

Yardım Valorant hesabım çalındı Yardım

Merhaba banada oldu aynısı riot destek sitesine gidince hesap kurtarma botu var onun istediği bilgileri verince anında alıyorsun ilk epostanı fln istiyor umarım geri alırsın.
  12. D

Sistem çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Evde eski bir kasam var güç tuşuna basınca fanlar dönüyor sistem çalışıyor ama görüntü yok ramlar düzgün yerinde ekran kartı falanda takılı ve yerinde dün stok fanı söktüm işlemciye falanda baktım görünürde bir şey yok nasıl çözebiliriz.(5-6 yıl önce çalışıyordu sonra bekledi tekrar takınca...
  13. D

ACİL YARDIMCI OLUN BANA 30 BİN TL YE GÜZEL BİR PC LAZIM LÜTFEN

anında nasıl gördün mesajı konudan 1 yil gecmis
  14. D

Yardım i3 12100 f mi ryzen 5 5600mü

5600 tabii ki
  15. D

Bu intel işlemci hangi amd işleciye denk

Selam arkadaşlar Laptoptaki i7 12. nesil işlemci masaüstü hangi işlecemciye denk amd tarafında
  16. D

Google hesap kurtarma şifremi unuttum yok

içine bağladığın kurtarma e-postaya hiç erişim sağlayamıyorsan telefon numarası dene o yöntemde olmassa youtebede videosu var google destek yardımcı oluyor.
  17. D

bende onu araştırıyordum ancak 4750 birim olmuş bir anda keşke daha önce baksaydım öneriniz için çok teşekkür ederim. @Tayfunns
  18. D

Tamam teşekkürler. 1751185679 Teşekkürler tavsiyeniz için
Geri