Arama sonuçları: *

1. K

Babam annemi aldatıyor videolu kanitim var

bütün gece annemle oturmuslar annem babamdan kaçıyor babam benim hatam bilerek yapmiyorum diyor bende can sıkıntıni boyle seylerle geciremezsin dedim . ben yokken gizlice dinledim anneme ben seni vallhide seviyorum diyor o benim eskiden kalan kötü bir huyum diyor annem bilgisayarı gostermesini...
  2. K

konustuk bile annem cok kötü oldu babamda kabullendi hatasini bende az sövdüm konustuk cekildim.
  3. K

kadınların hepsi yabanci babamla konsutum sadece muhabbete ettigi söylüyor aldatmak değil diyor bende tavrimi koydum en yakin fırsatta anneme diycez
  4. K

konuscam sonucu yazarım buraya 1752335487 konusurumda terslerse napayim
  5. K

adam olurmu ki yoksa benidemi kandırır
  6. K

tabii ki kendimide düşüncem aile dagilirsa babam cekip giderse ortada kalicaz belli biseyde yaşımda küçük bende idare edemem sirket olayi ondan , annemde bas edemez bu konuyla edebilecek sekilde güçlü bir durumda olsa zaten direk önüne atarim kanıtları . Bize cok iyi davranıyor annemede öyle neden...
  7. K

abi cok haklisinizda belki ben anneme gelmeden duzeltirim emin olun annem duyarsa hasta zaten cok kötü duruma düşeriz bence babam duzelirse ilerde konusurum. daha yaşım küçük ve babamin şirketine gecicem aile dağılması tarzi seyler benim icinde çok sıkıntı olucak
  8. K

abi saka misiniz babamin zaten öbür tarafta kuturlusj yok en azindan adam olursa öbür tarafta annemle hesaplassin ben ve küçük kardesim napacak dağılırsa 1752324211
  9. K

bencede abi . numarasinida buldum acaba o sim kartı fln istəyip konussammiki en azindan utanır ailemize biseu olsun istemiyorum
  10. K

adam olmasi ici tehdit etmeyi düşünüyordum amacim para fln da degil sadece adam etmek kendisi cok iyi biri cogu seyi ben ondan öğrendim ama bu onla çok çelişiyor. bide ss ler niye ise yaramaz ?
  11. K

yuvamizin bozulmasini istemiyorum anneme demeden halletmem gerek terslemesindende gram korkmuyor zehir gibi kafasi olan bi adam oyle bi salaklik yapmaz
  12. K

Babam ben daha küçükken ofisindeki whatsapp webe girmem ile baska yanabci sohbetler gördüm İngilizcemde cok iyidir kucukkende emojili mesajlar cinsel konularla ilgili konustugunu görmüştüm dedigim gibi küçük oldugumdan zaman gectikce kendimi avuttum . aradan yillar geçti yaninda calisyorum...
  13. K

Ryzen 5 3400g işlemciye darboğaz yapmıcak ekran kartı önerebilir misiniz?.

1060 6 gb fln alsamda yaparmı dar bogaz 1 2 seneye tekrar toplaycam pc. ıdareten 1060 6gb fln nasıl olur
  14. K

Ryzen 5 3400g işlemciye darboğaz yapmıcak ekran kartı önerebilir misiniz?.

Ryzen 5 3400g işlmeciyi ekram kartsız kullanıyodum. Artık oyun fln oynattırmıyor 6tl ye kadar butcem var rx 6600 düşünmüştüm ama Pc Builds sitesinde %23 darboğaz gosterdı daha eskı 1660S gibi modelleremi bakmam gerek veya nasıl bır yol ızlemem gerek?
Geri