Arama sonuçları: *

1. Prophet Barnes

Max 1300-1400 TL Civarına Kulaklık Önerisi

vaktinizi ayırdığınız için sağolun hocam, havit happy hour a da bakıp dediklerinizi değerlendireceğim 👍🏿
  2. Prophet Barnes

Max 1300-1400 TL Civarına Kulaklık Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi en fazla 1300 TL civarı mikrofonlu f/p kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Eğer 100-200 TL daha verip çok daha kalitelisini alırsın dediğiniz kulaklıklar varsa önerilerinize açığım. Kablosuz olursa çok daha iyi olur ancak bu fiyata zannetmiyorum.
  3. Prophet Barnes

Shein indirimli ürünler

monitor ustu isiklarda pil var mı? ben yok diye biliyorum fakat 5-6 ayrı yerden denememe rağmen hiçbirini sipariş edemedim, daha once eden arkadaslar varsa yardımcı olabilirmi?
  4. Prophet Barnes

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

oturdugum yerde tıkla gelsin hizmet vermiyor elimde kod var dm den ilk yazana verebilirim ayrıca hat babamın uzerıne fakat verdi kodu duzenleme: kodu verdim baskasına
  5. Prophet Barnes

Reiden her oyunu steamden ücretsiz oyun veriyor nedir bu

paradise steam library benzeri bir şey sanırsam onu anlatan kısa videolar vardı türkçe olarak onları izleyerek bununda mantıgını anlayablirisiniz https://www.youtube.com/@Axurafix/videos bu kanalda 3-4 tane bunu anlatan video var izleyebilirsiniz ban riski yok diyor fakat ben olsam genede...
  6. Prophet Barnes

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

hocam bende aynı sorunu yaşıyordum aynı kartla. pbo yu kapatınca düzeldi ekran kartıyla alakalı değilmiş benimkisi. eğer sizdede pbo veya oc yapılıysa (ramler dısında) kapatıp bir deneyin isterseniz kapatınca bende düzelmişti
  7. Prophet Barnes

RDR2 düşük fps sorunu

bende 9060xt yle aynı sorunu yasıyorum full ayarlarda 2k da 50 fps veriyor youtubeden testlere baktıgımda ise rdr de 9060xt 110-120 fps veriyo format dahi attım sırf bunun için gene düzelmedi aynı sorun f1 25 ve witcher 3 de de var. benım kartım optimize olmayan ayarlarda yuksek fps vaadeden bir...
  8. Prophet Barnes

🔥İndirim Acer EAK810 TKL Membran Kkavye 519 TL

https://www.hepsiburada.com/acer-emachines-eak860-beyaz-usb-rainbow-aydinlatmali-q-standart-kompakt-klavye-p-HBCV00009Q9D5T sundan da var aynısı zannedersem, f tusları ve numpad birde tekerlek var fazladan fiyat olarak cok da bi fark yok gibi
  9. Prophet Barnes

Thermalright frozen warframe pro 360 nasıl?

alınır bence yusuf orhan ozsoy
  10. Prophet Barnes

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

https://www.amazon.com.tr/ViewSonic-VG2762-4K benim kacirdigim bisey mi var bu fiyata 4k monitör
  11. Prophet Barnes

🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

merhaba çok arada kaldım konuda bahsedilen sıvı sogutcuyu mu alsam yoksa bu ikisinden birinimi dragos aquaforge 360 deepcool le360 dragosu gorunusunden dolayı istiyorum ama marka kalitesinin cok iyi olmadığını duydum onun haricinde aigo ile deepcool arasındaki fiyat farkına değermi hangisini...
  12. Prophet Barnes

🔥İndirim Vade Farksız 3 Taksit 🔥 | Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB Sistem 35.499 TL

gaming gecesinde geliyor genelde 2 hafta önce ayni sistemin b650 anakart 32 gb ram ve fsp psu'lusunu ayni fiyata aldim vade farksiz 3 taksit de yapiyorlar
  13. Prophet Barnes

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

hala devam ediyor mu biri ggende 1500 kisiyle sınırlı demis
  14. Prophet Barnes

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

SWRWJKRJFGAHB 1000/100 hic yoktan iyidir
  15. Prophet Barnes

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://pckolik.com.tr/urun/fsp-cmt318bhydro-k-pro-750w-80-plus-bronze-rainbow-e-atx-mid-tower-gaming-kasa bence bunu al nerdeyse içindeki psu ile aynı fiyat belesten kasa veriyo gibi dusun begenmessen kasayı satarsın arkadasta bunu onermıs zaten
  16. Prophet Barnes

sagol sanada hayırlı olsun gule gule kullan
  17. Prophet Barnes

ben simdi aldım ram 32 yaptım bide sogutucuyu kesinlikle t6 yap varsayılan cok kkotu obur secenekler aynı seninkiyle yalnız stok bitcek acele davran
  18. Prophet Barnes

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

00.00 yaziyo incehesap'in attığı hikayede
  19. Prophet Barnes

İtopya Fiyatlandırma Hatası

evet bunu gördüm eğer düzgün bir indirim gelmezse bunu alacağım fakat almışken iyi bir şey almış olmak için dediklerine ek olarak ssd'yi yükselttim ve B serisi anakart yaptım bröyle yapınca bütçemi biraz aşıyo ama düzgün sistem gelmezse bunu alacağım gailba
  20. Prophet Barnes

İtopya Fiyatlandırma Hatası

dostlar hazır sistem almayı düşünüyordum fiyatı uyguna geldiği için. karne kampanyalarında stoğu kaçırdım fakat yeni bir sayfa açtılar karnenin yıldızları olarak burda 7700xt'li sistem 29.499tl gözükürken tıkladığımda 36.341tl olarak gözüküyor ilk başta hatadır düzeltirler dedim fakat düzelmedi...
Geri