Arama sonuçları: *

1. A

Soğutucu Kasam veya anakarta olurmu

FSP MP7 işlemci soğutucusu [H3 id='PowerBoost+PB-T001BB+kasa+ve']PowerBoost PB-T001BB kasa ve[/H3] [H3 id='GIGABYTE+A620M+H+Anakarta']GIGABYTE A620M H Anakarta[/H3] Olurmu ram slotlarını engellermi veya başka bir şeyi büyük gelirmi yoksa tam olurmu
  2. A

Çözüldü✓ Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Parçaların fiyatını internetten araştırıp yarıya indirerek böyle bir fiyat çıkardım ben 1750272776 Monitör ile ne kadar olur sence 60hz asus’un bir monitörü 24 inç olması gerekiyor
  3. A

Letgo ya 2 3 k koy yedek parca olarak alan çıkarsa Ben komple satıp kurtulmak istiyorum parçaların fiyatını araştırdım internetten ve 8k 10k arası bir fiyat çıkardım monitörde var fiyata dahil sizdende öğrenmek istedim diğer cevaplarıda görüp değerlendirmek istiyorum
  4. A

Anakart = M5A97 EVO R2.0 (ASUS) İşlemci = AMD FX-8350 8 çekirdek 4ghz Ekran Kartı = Sapphire Nitro R7 370 4Gb GDDR5 256 Bit (Yandı) Ram = Kingston 2x 4Gb toplam 8 Kasa = Thermaltake İşlemci Sıvı Soğutucu = Cooler Master Psu = Thermaltake 700w MODEL LP-700AL2NH Ssd = 256gb Kingston Bunu satıp...
Geri