Arama sonuçları: *

1. seceneka

Honor magic 7 pro nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, Telefon değişikliği yapmayı düşünüyorum ve Honor Magic 7 Pro modeline yöneldim. Özellikle Hepsiburada’da “Eskiyi Yenile” kampanyası sayesinde fiyatı biraz daha uyguna geliyor. Cihazın özellikleri kağıt üzerinde oldukça tatmin edici görünüyor. OLED ekran kullanıyor olması...
  2. seceneka

VXE R1 Serisi Wireless Mouse vs G305 Hangisini Almalıyım

Yorumun için teşekkürler kanka hadi bakalım bende sipariş verdim genel olarak daha iyi deniliyor Vxr R1
  3. seceneka

Kullanımda takılmalara sebep olur mu şu an onu araştırıyorum ama birkaç yerde rastladım sizce nasıldır
  4. seceneka

1500₺ civarında
  5. seceneka

Arkadaşlar merhaba şu an aktif olarak G102 kullanıyorum aklımda mouse değiştirmek var ama kararsızım iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ve beni sorunlarla karşılaştırmaz? G305 mi VXE R1 serisi mi almalıyım tavsiyeniz nedir?
  6. seceneka

Yurt dışı S25 Ultra alınır mı?

Aslında telefonu değişmemde xiaomi'nin yazılımıda var kopya gibi duruyor açıkcası. S25u 4+4 olarak ekstradan da esim kullanabiliyor muyuz ozaman 12 ay olabiliyor mu
  7. seceneka

Hocam bunun server kayıt ile arasında fark var mı varsa nasıl bir şey anlamadığm için soruyorum.
  8. seceneka

Arkadaşlar selam, öncelikle şu an Xiaomi 11T kullanıyorum TR cihazı neredeyse 3 yıldır kullanıyorum ama artık klasik Android sorunları çıkmaya başladı. İşte şarjın hızlı gitmesi oyunlarda kasma donma vs. aklımda S25 Ultra almak var TR de cihaz çok pahalı geliyor. Yurt dışından almayı düşünüyorum...
Geri