Arama sonuçları: *

1. S

5060 ti 16 gbdan ÜST MODELE GEÇİŞ

5060 ti 16 gb li bi sisteme sahibim ama 3 monitör kullanmam gerekiyor işimden dolayı ama 5060 ti bu konuda yetersiz kalıyor 5070 ya da 5070 ti a geçmek mantıklı mı spesifik olarak bu sorun için ana monitörüm 2k diğer monitörler 1080 p 3 monitör kullandığımda bazen crash yiyorum ya da...
  2. S

🔥İndirim 5070 Vatan Sistem 55.000TL

thermaltake i alıp geçiyorum o zaman
  3. S

🔥İndirim 5070 Vatan Sistem 55.000TL

agalar bu sistem için bi özelleştirme önerisi alabilir miyim bütçesel sıkıntı yok rgb 2x32 yaptım corsair diğer kısımlarda yardıma ihtiyacım var
  4. S

Yardım 2-3 MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ DONUYOR

Arkadaşlar selamlar.Aralık ayında aşşağıdaki sistemi aldım bazı süreçlerden dolayı son 2 haftadır kullanmaya başladım 3 monitör ya da 2 monitör ile kullanım sağladığımda alakasız anlarda görüntü donuyor.Soğutmasıyla alakalı herhangi bir problem gözlemlemedim.Tek 2 k monitör ile kullandığımda...
  5. S

3 Monitörle sistemi kullandığımda donma yaşıyorum

https://www.userbenchmark.com/UserRun/72488376 benchmark testi de bu şekilde
  6. S

3 Monitörle sistemi kullandığımda donma yaşıyorum

3 ya da 2 monitörle kullandığımda sistemi alakasız anlarda görüntü donuyor.Benchmark,cibench testlerini yaparken böyle bi sorun yaşamadım.Ancak tek ekran kullandığımda yaşanmıyor sadece.Ana monitörüm 2k diğerleri 1080.Konu hakkında öneriniz varsa çok sevinirim İşlemci: AMD Ryzen 5 7500x3D•...
  7. S

Sıvı soğutmayı kendim takmayı düşünüyorum yardım!

normalde bilen birine yaptırıcaktımda servis ücreti 2.5k diyince sadvfbgn
  8. S

kendime hiç güvenemedim bu konuda niyeyse ya :D
  9. S

Geçen aylarda indirime girmişti hocam çok yüklü bi işlem yapmıyorum zaten kasada fiyatı avantajlı olunca alıyım dedim forumda görmüştüm neden sordunuz bi problemi falan mı var
  10. S

Başka birşeye ihtiyacım var mı peki termal macun vesaire ve alet edevat bi tornavida yeterlidir diye düşünüyorum zaten
  11. S

Arkadaşlar selam servis ücretleri biraz yüksek geldiği için sıvı soğutmayı kendim takmak istiyorum.Yapabilir miyim ne kadar zor bi işlemdir bide nelere ihtiyacım var elimde şuan sadece sıvı soğutma var yardımcı olursanız sevinirim.Ekstradan bi alete ya da termal macuna ihtiyacım var mıdır...
  12. S

❌İndirim Bitti! JBL Flip 7 2.999 TL Teknosa

pc için kullanılır mı bu ya da flip7 yoksa daha iyi bi öneriniz var mı
  13. S

❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

https://www.amazon.com.tr/Segotep-Siyah-Bronze-Tower-6xARGB/dp/B0G8KFMZ2C?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1W1A54GZC1UNN bu kasaya uyar mı
  14. S

Bu sistem alınır mı ?

Kasa 360 mm e uygun mu bilmiyorum pc gelsin forumda konusunu açıp onuda halledicem
  15. S

Bu sistem alınır mı ?

anakartı 790-p,rami 32 ,kasayıda msi yapıp aldım sistemi sıvı soğutma koyucam bide geldiğinde bu kombinasyon okey gibi
  16. S

Bu sistemi aldım nasıl sizce

sağolasın kral
  17. S

80-90 K Aralığında bi sistem toplamayı düşünüyorum parça önerisine ihtiyacım var

Şuan oyun ama zaman zaman render yayın vb içinde kullanmayı düşünüyorum o yüzden çok yönlü bi sistem olması çok iyi olur
  18. S

80-90 K Aralığında bi sistem toplamayı düşünüyorum parça önerisine ihtiyacım var

Öncelikle vaktin için çok teşekkür ederim hocam.5070 ti ve bi üst model x3d işlemciye çıkabiliriz bütçe müsait gibi en azından 5070 ti için o konudada öneri verme şansın var mıdır 1766640454 Vaktiniz için sağolun hocam 5070 ti modeli de önerebilir misiniz birde 9800x3d çıkılması mantıklı mıdır...
  19. S

İşlemci olarak amd ve Ekran kartında Nvidia tercih ediyorum.Elimde Team T-Force Vulcan Black 1x16GB 6000Mhz DDR5 (ikincisinide alıcam) ve Kioxia Pcıe M2 4tb Exceira Heatsink 6200/4800 Mb/sn Nvme Ps5 Uyumlu Soğutuculu SSD var.Diğer parçalar konusunda desteğinize ihtiyacım var arkadaşlar.Sıvı...
Geri