Arama sonuçları: *

1. L

Steam adresi nasıl düzeltilir

oldu çok sagol
  2. L

nasıl yani
  3. L

selamlar arkadaş ile steamde aile paylaşımı yapıcaktık fakat aktivitelerinizden bu kişi ile aynı adreste oturmadığını saptanmıştır tarzı bir hata almış sanırım oyun alırken tam adres eklediği için,bunu nasıl çözebiliriz hatanin ssini asagi ekliyorum
  4. L

Rampage Hydra Pro Gamepad iyi midir

wraithe mi
  5. L

sagolasin kral
  6. L

bu gayet guzel peki bunlarin ps kolu gibi sol joysticki altta olanlari varmidir kral
  7. L

Gamepad alicam ve biraz arastirdim 2 3 k bandina iyi oldugu soyleniyor sizce nasildir veya baska ne onerirsiniz https://app.hb.biz/CKgNKkiloICO
  8. L

Valentino parfümün bu fiyati normal midir

Valentino born in roma intense almayı düşünüyorum ve bakarken hepsiburadada bu fiyata rastladım soru cevaplarında vs. ürünün loreal paristen alındıgıni ve kodla falan orjinalliği doğrulanabilir yazilmis yorumlarda da oyle soyluyor sizce nasildir https://app.hb.biz/rh9O3uQGfa2Y
  9. L

İşlemcim max 5.4 ghz olarak aldım ama 2.2 ghz gozukuyor

ilk aldıgımda full hd de yururken falan 800 fps veriyodu suan duvara bakıyorum 500 u zor goruyo
  10. L

Bilgisayar Toplamak İstiyorum

https://www.incehesap.com/magic-gold-tavsiye-sistem-fiyati-62721 hocam su tarz bisey fazlasıyla isini gorur kendin topladıgın fiyat farkı cok olacagını zannetmiyorum ben olsam ugrasmazdım yani ekran kartını msi istemenin ozel bi nedeni varmı
  11. L

Birini seçmem lazım yardım eder misiniz

kanka rahatlık onemliyse kesin nova 5 al bence barracuda x de direk kulaklık yuku kafa ustune veriyor uzun kullanımda rahatsız edr ben jblin kuloaklıgını kullanıyorum dısarıda vs barracudadan daha hafif ama fena agrıtıyo
  12. L

muhtemelen attıklarından cok daha rahattır kumas bandı var kafana cok yuk binmiyo cok rahat
  13. L

oyundayken kontrol ediyorum surekli yuzde 35 40 unu kullanıyo max
  14. L

kankam hic bilmiyorum ama hic ısınmıyo muhtemelen 50 leri gecmiyo
  15. L

kanka nova 5 de alabilirsin itopyada indirimde suan 5.5k ya dusuyo kullanıyorum cok memnunum
  16. L

Merhaba monster tulpar t6 v3.7 modelini kullanıyorum ve icerisinde i9-13900HX islemcisi var max 5.4 ghz olarak aldım fakat temel hızı 2.2 ghz olarak gözukuyor bunu gorunce temel hız yazdıgı ıcın normal geldi fakat ornegın valorant oynarken kontrol ediyorum 3 ghz leri gecmiyor bunun nedeni nedir...
  17. L

Laptop Alıcam Acil Yardım

bunun muadil msi 97k reis bunda bide 10k hediye var 75 e geliyo gibi bisey
  18. L

Laptop Alıcam Acil Yardım

Beyler selamlar okulumdan dolayi istemesemde masaustunden dizustune dondum masaustundeki performanstan cok dusmek istemiyorum bunu goz onunde bulundurunca monster fiyat ve taksit acisindan cok cazip geldi fakat sordugum teknik personeller isinma sikintisi oldugunu soyledi hala boyle bisey varmi...
Geri