Arama sonuçları: *

1. C

Pcimde oyuna gireceğim zamanda biranda ekran gidiyor

sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi 1760285248 sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi
  2. C

i3 10100f işlemci 1050ti ekran kartı bundan öncesine kadar gta gibi ağır oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyordum sonra zamanla bazen kapanmaya başladı oyunlara girerken sonra biranda komple gitti oyuna girerken direkt siyah ekran verip kapanıyor bazen renkler çıkıyor monitör bazen pembe...
  3. C

oyuna falan girerken ekran gidiyor onun dışında bilgisayardan film video falan izlerken hiçbirşey olmuyor ama herhangi bir oyuna girince ekran gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde aynısı oluyor bir süredir çözümü nedir bilen varmı
  4. C

Bilgisayarın ekranı aniden gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

herhangi bir oyun açtığımda ekran gidiyor önceisne kadar böyle yapmıyordu biranda böyle yapmaya başladı acaba neden oluyor olabilir her ekran gittiğinde yeniden başlatıyorum
  5. C

Ekran biranda gidiyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor

bir süredir bilgsiayarımda ekran siyah olup biranda gidiyor oyuna girerken oluyor özellikle oyun açılmadan siyah ekran oluyor onun dışında video falan izlerken olmuyor bundan öncesine kadar oyuna girerken hiçbirşey olmuyordu rahatça girip çıkıyordum oyundan şimdi açılmıyor direkt siyah ekran...
  6. C

Gta 5 açılmıyor neden

sistem bileşenleri gtayı açacak kadar ve orjinal gta 60 fps üzeri alıyordum rahatça donmadan kasmadan oynuyordum önceden 1050ti i3 10100f işlemci 16 gb ram ssdye kurdum özellikle gtayı
  7. C

Gta 5 açılmıyor neden

arkadaşlar gtayı açarken giriyor entering online yazısının oraya kadar bir süre dönmeye devam ediyor sağ altta bar bi zaman sonra pc biyanda donuyor sanki alt tab atıyorum geçmiyor alt f4 atıyorum kapanmıyor sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum daha geçen girdim oyuna oynadım güzelce...
  8. C

Gta 5 te no signed in hatası alıyorum

gta 5 te no signed in hatası alıyorum neden böyle oluyor bilen varsa yardımcı olur mu
  9. C

Yeni monitör alacam tavsiye

1-3.5 k arası monitör almayı düşünyorum en düşük 120 hz öneri varsa alayım hocam
  10. C

Monitör almayı düşünüyorum fikir önerileriniz

1-3.5 k arası düşünüyorum şuanda 60 hzlik bi monitörüm var en düşük 120-144 düşünüyorum bu fiyata biraz zor ama eğer belki varsa önerirseniz sevinirim
  11. C

Arkadaşlar aranızdan far cry 3 oynayan varsa bir sorum olcaktı

öyle yapacağıma monitör 60 hz vsync açsam olmaz mı
  12. C

1050ti i310100f valorant cs2 tarzında oyunlarda kasmadan rahat oynuyorum ama bugün farcry 3 te ve eski oyunda bu kadar donması sinir etti
  13. C

sistem o kadar kötü değil çoğu oyudna 120+ üstü alıyorum bu aralar canım eskide dönmek istedi farcry 3 aldım indirdim bugün indirdiğimde oyun arada bi donuyor ve gerçekten sinir ediyor bi zamadnan sonra kısa süreli donmalarda değil bi 10-15 saniye cıvarı donuyor farcry 3 te başına gelen varsa...
  14. C

Epic gamestan hangi hikayeli oyunları oynayabilirim

bu aralar aşırı fazla hikayeli oyunlar oynamak istiyorum aklıma çeşit gelmiyor 1.şahıs oynayabileceğim aklınıza gelen birden fazla hikayeli oyun varsa söylerseniz sevinirim (epic gamestan alacam)
  15. C

Monitör almak istiyorum öneri

3-3.5 k arası bütcem var düşük biliyorum ama bu bütceye göre bi 120 hz ve üzeri monitör varmı aklınızda
  16. C

Psu Ses çıkarmaya başladı

aklıma gelen sadece tozlanma olabilir ama masayı titretecek kadar olmasıda tozlanmayla alakası olacaığınıda düşünmüyorum aldığın yere sorsan iyi olabilir ne diyecekler
  17. C

masayı titrecetek kadarsa tozla alakası yoktur bence onun
  18. C

benim psuda genelde çok toz oluyordu hafifce psuya tıklatıyordum ses kesiliyordu ama toz olduğu için sen gene önlemini alır şekilde davran
  19. C

tozlanmış olabilr mi benimde psudan arasıra ses geliyordu tozlu oluyordu genelde reis
  20. C

Windows 11 kurdum ve

evet her şey tamamdır şuanda oyun yüklemeye bile başladım hardissdeki resimleri videoları falan kontrol edeyim dedim videolar kasıyordu acaba dedim bitanesi belki öyle olmuştur hepsi aynı şekil 1751728471 oyun yüklemesini durdurupta denedim gene olmadı windows11 in ayarlarıyla alakalı olabilir mi
Geri