Arama sonuçları: *

1. C

600 watt psu lazım varmı

600 watt psu lazım 1500 bütçem var daha üstü olmayacak şekilde aklınıza gelen bi psu varmı
  2. C

Monitörün arkasına led

monitörümün arkasına led takmak istiyorum birkaç videoda gördüm ekrandaki ışığın aynısını yansıtıyor ucuz yollu ne alabilirim fikirlerinir nedir
  3. C

RX 6800 XT sistem oyun oynarken siyah ekran veriyor

powerın gücü yeterli duruyor aslında chatgptye de sordum yeterli dedi ama bi bilemedim ekran kartı ikinci el mi mining olma ihtimali varmıdır 1768850351 power gücün aslında yeterli duruyor chatgpteyede sordum oda yeterli dedi ama anlamadım bende ekran kratı ikinci el mi mining olma ihtimali...
  4. C

hocam sen bana sistemini söyleyebilir misin bide powerın gücü ortalama bi hesap yapıp sana dönüş yapayım hemen
  5. C

benim 1050ti ekran kartım var eskiden powerım yetersizdi pc açılıyordu oyun açılırken siyah ekran veriyordu powerın gücünü yükselttim sorunum çözüldü powerının gücü yetersiz olabilir
  6. C

Tlauncher minecraft!??

tlauncherden minecrat oynamak istiyorum orada virüs bulunuyor mu acaba iyi akşamlar dostlar
  7. C

Çift Monitör Kullanımı İçin Ayar Önerileri

ana ekranda oyun yan ekran spotify tarzı
  8. C

Çift Monitör Kullanımı İçin Ayar Önerileri

ilk kez çift monitör tarzı deniyorum yapmam gereken windows ayarları vesaire varmı ve fpsimde büyük bi düşüklülk olrumu 1050ti 10100f 16gb ram 550watt
  9. C

Monitör sorun ekran büyürmü artarmı

monitördeki ölü piksel büyürmü yada çoğalır mı
  10. C

Ölü piksel zamanla büyürmü

o zaman hemen destek açıp iade talebi istiyorum teşekkür ederimm
  11. C

hiç batmıyor farketmiyor bile intertten ölü piksel testi yaptım komple siyah ekrandayken belirgin sadece
  12. C

bugün elime ulaşan kargomda [H3...
  13. C

Yeni monitör aldım sizce nasıl ilk kez aldım eski 60 hzlık monitörümü kulanyorum

[H3 id='MSI+MAG+244F+23.8+1920x1080+FHD+RAPID+IPS+FLAT+200Hz+0.5Ms+FreeSync+Premium+Gaming+Monitr']MSI MAG 244F 23.8″ 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör[/H3] ilk kez monitör aldım şuan kullandığım 12-13 yıllık vardır 60 hz monitör sizce nasıl olmuş iyi mi?...
  14. C

Pcimde oyuna gireceğim zamanda biranda ekran gidiyor

sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi 1760285248 sorunu çözdüm powerdaymış gücü yetmiyormuş değiştirdim 300 den 550ye geçtim takır takır çalışıyr şimdi
  15. C

i3 10100f işlemci 1050ti ekran kartı bundan öncesine kadar gta gibi ağır oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyordum sonra zamanla bazen kapanmaya başladı oyunlara girerken sonra biranda komple gitti oyuna girerken direkt siyah ekran verip kapanıyor bazen renkler çıkıyor monitör bazen pembe...
  16. C

oyuna falan girerken ekran gidiyor onun dışında bilgisayardan film video falan izlerken hiçbirşey olmuyor ama herhangi bir oyuna girince ekran gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum her seferinde aynısı oluyor bir süredir çözümü nedir bilen varmı
  17. C

Bilgisayarın ekranı aniden gidiyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum

herhangi bir oyun açtığımda ekran gidiyor önceisne kadar böyle yapmıyordu biranda böyle yapmaya başladı acaba neden oluyor olabilir her ekran gittiğinde yeniden başlatıyorum
  18. C

Ekran biranda gidiyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor

bir süredir bilgsiayarımda ekran siyah olup biranda gidiyor oyuna girerken oluyor özellikle oyun açılmadan siyah ekran oluyor onun dışında video falan izlerken olmuyor bundan öncesine kadar oyuna girerken hiçbirşey olmuyordu rahatça girip çıkıyordum oyundan şimdi açılmıyor direkt siyah ekran...
  19. C

Gta 5 açılmıyor neden

sistem bileşenleri gtayı açacak kadar ve orjinal gta 60 fps üzeri alıyordum rahatça donmadan kasmadan oynuyordum önceden 1050ti i3 10100f işlemci 16 gb ram ssdye kurdum özellikle gtayı
Geri