Arama sonuçları: *

1. C

9070xt Düşük Performans Sorunu.

senin kendi yapacağın geçici bir çözüm olur atıyorum 1-2 hafta güzel değerler alır servisin yapabacğı kökten çözüm olur gönder gitsin servise
  2. C

Attack Shark X3 1k Hz Mousem Var

lod ayarı tam olarak ne 1mm ney 2mm ney tam anlayamadım
  3. C

Attack Shark X3 1k Hz Mousem Var

attack shark x3 1k hz mousem var angle snap diye bir ayar var o off mu olsun on mu cs oyuncusuyum rekabetçi oyunlar oynuyorum ve lod ayarı ne olmalı 1mm mi yoksa 2mm mi
  4. C

Msi H510 M B Anakart

msi h510 m b anakart anakartım var faceit girmeye çalışıyorum olmuyor her ayarı yapmama rağmen secure boot warning hatası veriyor msi sahibi yapabilen varmı
  5. C

Attack Shark X3 1000hz Driver Ayarları

key response time nedir bende 8ms de o
  6. C

bende şu 2-3 gündür 4-5 saate bir 1 saniyelik takılıyor böyle ondada elim havada olabiliyor gibime geldi arada kaldım kafam karıştı
  7. C

mouseun hafifliğinden arasıra farkında olmadan kaldırıyor musun
  8. C

attack shark x3 1000hz mousem var driver ayarlarını nasıl yaptınız ve yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum 6-7 saate bi birkere donuyor mouse hafif olduğu için havaya kaldırıyor olabilirim emin değilim cs tarzı oyun oynuyroum ve hassasiyetim düşük
  9. C

Faceit Oynamak İstiyorum ama Iommu Hatası Veriyor

faceit oynamak istiyorum ama ıommu hatası veriyor çözümü nedir h510m b pro msi
  10. C

Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

clio
  11. C

Cs Oynarken FPS Düşüklüğü Yaşıyom

yok bişey yapmadım güncellemeler falan hepsi okey eskidende win11 vardı ama şuan fps düşüyor anlaamadığım şekilde çok hissettiriyor
  12. C

monitör 1920x1080de cs 4/3 1280x1024 eskiden gene aynı bu ayarlarla kasmıyordu ısınma derecelerine baktım onlarda gayet normal
  13. C

1050ti i3 10100f işlemcim ve 16 gb ramim var eskiden cs2 de yaklaşık 180-200 fps üstü alırken bu aralar sürekli 80-90a düşüyor pcye format attım gene olmadı ne yapmam lazım
  14. C

Pcye Format Attım Epic Games'te Trojan Uyarısı Aldım

şimdi pcye tam tarama yapıyorum kendiliğinden windows defender kapanıyor 6-7 kere oldu
  15. C

ıdm fdm ne demek bilmiyorum opera gx kullanıyorum direkt ordan epicgames yazdım orjinal sitesinden sağ üsten indir butonuna bastım bastm defender devreye girdi sonra bidaha bastım epic games indirildi pcye o sıra trajen hatası geldi ve şimdi epic gamesi açtığım zaman donuyor sağ altta...
  16. C

kaldırıldı diyor ama neden böyle bir şey oldu direkt orjinal sitesinden indirdim epic gamesi
  17. C

pcye yeni format attım her şey güzel sıkıntı yok driverları falnda yükledim fakat epic games launcheri yüklerken trojen hatası aldım Trojan:Win32/Leonem!rfn böyle bir hata bu nedir defender algılayıp kaldırdı
  18. C

Hocam Televizyonumda Sinyal Sıkıntısı Vart

ikisinide denedim ama olmadı
  19. C

Hocam Televizyonumda Sinyal Sıkıntısı Vart

şuan deniyorum bakalım nolacak 1786983518 benimki hiç kanal bulmuyor
Geri