Arama sonuçları: *

1. S

İlk defa PWM fan aldım BİOS ayarlarım nasıl olmalıdır?

Fotoğrafta göründüğü gibi bugün kasama 2 adet pwm fan bağladım ilk defa ve biostan smart fanı aktif hale getirdim. Sıcaklık ve hız değerlerini smart fana bırakarak step up ve down time i kendim 0.1 değerlerinden 0.7ye getirdim. Sizce fotoğraftaki ayarlarım ideal midir? Herhangi bir sorun veya...
  2. S

Kasaya fan bağlantısını nasıl yapabilirim?

hocam çok sağolun son bir sorum olucak bu 3 pinle bağlayacağım fanlar farklı modeller biri pwm fan diğeri 3 pinli dc fan o konuda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir uyumsuzluk vs olur mu?
  3. S

çok sağolun hocam bu bağlantıdan sonra herhangi bir bios ayarı yapmadan 2 fanıda %100 şeklinde kullanabilirim de mi? Pwm olaylarına pek girmek istemiyorum.
  4. S

Kasamın arka kısmı çok ısındığı için oraya bir egsoz fan aldım ama nasıl bağlantıcı yapacağım konusunda bir fikrim yok. Aldığım fan PWM ve hem 3 hem 4 pinli girişleri var. Şuan anakartta SYS fan girişinde 3 pinli bir fan takılı. O 3 pinli fanı anakarttan çıkarıp yeni aldığım fanın 3lü pinine...
  5. S

Green Notus 300-ARGB Hava Soğutucusu Alınır mı?

5600x işlemcimi 1 yıla yakın stok sogutucuyla kullanıyorum artık değişmesi gerektiğini fark ettim. Kasam max 150m soğutucuları destekliyor. Bu ürünüde donanımarsivi insta sayfasından gördüm hemen konu açmak istedim. Sizce bu soğutucu kasamla uyumlu mudur? Fiyatı çok uygun zaten uyumlu olması...
  6. S

🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

ta 27sinde başvurdum 6 gün geçti hala kod falan gelmedi sms olarak nolur nolmaz hala yandex denen rezil tarayıcıyı kullanıyorum bundan sonra gelmicek mi?
  7. S

Ana kart garanti durumu

Anakart almıştım ram slotu arızalı çıktı garantiye gönderdim bunu diyor ne demek oluyor bu yeni ürünle mi değiştirecekler?
  8. S

5060Tİ için marka öneresi

MSI ve ASUS fiyatlarına çıkmadan bugün 5060Tİ alıcam ama hangi marka daha iyidir hicbi fikrim yok ucuz olanı almak mı en mantıklısı?
  9. S

Ekran Kartımı Yükseltmek İstiyorum

Şuan hali hazırda MSI 1060 3GB ekran kartı kullanıyorum bunu Palit İnfinity 5060Tİ 16GB la yükseltmek istiyorum fakat ekran kartını yükseltirken başka bir parça yükseltmeye gerek olur mu veya uyumsuzluk olur mu? PSU 550W İslemci Ryzen 5 5600x Ana Kart B350M PRO-VD PLUS 16GB Dual 2400mhz ram Hic...
Geri