Arama sonuçları: *

1. bengisubadem

Gözlük çerçevesini kendim alsam optisyen cam takar mı

bilge kargadan almıştım bi kaç tane ama genelde böyle bilinmeyen butiklerden de alıyorum denk geldiğim
  2. bengisubadem

Ucuz protein tozu önerisi

arakadaşa katılıyorum çok ucuz ürünlerin içeriği cidden kötü olabiliyo onları kullanmaktansa hiç alma daha iyi hormonlara etkisi büyük. supplementlerin whey protein tozunu kullanıyorum uzun zamandır 500 gramlık alıyorum hem aromasından sıkılmıyorum hem de hesaplı oluyor.
  3. bengisubadem

Sigaraya yeniden başlama isteği

sigarayı bırakmaya çalıştığım dönemde aynen böyle arada geliyodu bana da bi tane içiyodum çok zor geldiğinde ama sonrasında tekrar başlamayacaksan o idareyi göstermen gerek anca öyle nefsimi körelttim sonra zaten sigaranın kokusundan rahatsıxz oldum canım çekse de içemedim
  4. bengisubadem

Kötü durumda bukalemun buldum nasıl bakarım

bi an önce veterine götr bence bu hayvanlara bakım riskli olabilir onlar daha iyi bilir
  5. bengisubadem

Gözlük çerçevesini kendim alsam optisyen cam takar mı

takar ben öyle yapıyorum genelde
  6. bengisubadem

Spor yapmaya başlicam nasıl beslenmeliyim

anladığım kadarıyla kaslarını büyütmek ve gelişmek istiyosan yemen gerekiyor cidden. diğer türlü kasların küçülür o yüzden yemek yemelisin. tabii önüne geleni değil sağlıklı şeyler ama porsiyonlarını büyük tutarak. kuruyemişler çok kalorili mesela hem küçük küçük olduğu için yemesi de kolya bu...
  7. bengisubadem

Kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim

bu apple'ın kulaklığına benziyor çok pahalıdır kesin ama jbl ve philispste bulabilirsin tabii onların tipi bu şekilde değil kulak kısımları yuvarlak oluyır genelde.
  8. bengisubadem

Bitki yetiririken veya yetiştirmek isterken en çok zorlandığınız konular neler?

evi yeterince ışık almayanlar nasıl bitki yetiştirebilir hangi bitkiler daha uygun olur gibi bi içerik olabilir. kaktüs harici bir şey bakılmıyor evde
  9. bengisubadem

Protein tozu ve kreatin önerisi

protein tozunda supplementler’in kendi markasını alıyorum ben, fiyat performans olarak iyi. kendi sitesinden almak daha uygun oluyor genelde. kreatinde marka çok fark etmiyor ama ssn kullanmıştım, memnundum. aromasız alırsan karıştırması kolay oluyor.
  10. bengisubadem

Spor havlusu öneri Spor Salonu için

supplementlerden alışveriş yapmıştım hediye ediyolar belli bi sepeti geçince ben onu kullanıyorum
  11. bengisubadem

Vitamin&supplement tavsiyesi (kolajen)

natures supreme almıştım ben beauty colagen ama vital kolajen daha iyi etkisi daha kısa sürede ortaya çıkıyor
  12. bengisubadem

Deniz tuzu spreyi önerisi?

toni guy deniz tuzlu suyu baya iyi tavsiye ederim
  13. bengisubadem

SPOR SONRASI AĞRI İÇİN YARDIM

magneyzum iyi geliyor gerçekten magnezyumdan zengin beslenebilirsin ama takviyelerde iş görür
  14. bengisubadem

Kaliteli Sigara Önerisi

ben tütün içiyorum karelias and sons üstüne tanımam
  15. bengisubadem

Kitap Önerir misiniz?

jose saramago körlük
  16. bengisubadem

Yabancı dizi önerileri

the white lotus
  17. bengisubadem

Chill şarkı önerisi arıyorum

pride- kendrick lamar