Arama sonuçları: *

1. GojoSatoru

Çözüldü✓ Ekran sürekli takılıyor

arkadaşlar sorun düzeldi (y)
  2. GojoSatoru

Çözüldü✓ Ekran sürekli takılıyor

Arkadadaşlar oyunlarda ekran sürekli takılıyor fps yüksek ve görünürde fps düşüşü yok, video da ekleyeceğim ama videoda çok belli olmuyor, oynanmayacak şekilde kötü biçimde ekran takılıyor ve her oyunda oluyor, özellikle amd'nin fluidmotion gibi ayarlarını açınca bu yırtılma artıyor ve bir kere...
  3. GojoSatoru

Çözüldü✓ Windows 11'de uygulama nasıl gizlenir?

HOCAM İŞE YARADI ALLAH RAZI OLSUN, hocam peki olası bir durumda eski haline getirmek için ne yapmalıyım
  4. GojoSatoru

hocam kusura bakmayın okuldaydım cevaplayamadım denedim yonetici olarak da açtım fakat çalışmadı
  5. GojoSatoru

"C:\Program Files\Wuthering Waves\Wuthering Waves Game\Wuthering Waves.exe" oyunun yüklü uygyulamalarda gözüken ismi Wuthering Waves
  6. GojoSatoru

önceden denedim fakat diğer kullanıcılarda da programların hepsi gözüküyor, programı sadece 2. kullanıcıya yüklesem bile o program yine 1. kullanıcının yüklü uygulamalar kısmına geliyor, tam tersi de aynı şekide, iki tarafın programları ayrı gözükmüyor aynı yerde listeleniyor, ben direk...
  7. GojoSatoru

Arkadeşlar herhangi bir programı ayarlarda, yüklü uygulamalar bölümünde dahi görülmemesini istiyorum, buraya yazmadan önce uygulamanın klasörüne özellikler deyip oradan gizliyi işaretlemiştim. Her ne kadar arama çubuğunda ve diğer hiçbiryerde görünmese bile yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor...
  8. GojoSatoru

Çözüldü✓ İşlemciye overclock yaptım görüntü gelmiyor

30 dakika sonra ekran geldi Windows bellek tanımlama aracı açıldı bitene kadar bekledim sonra bir sorun bulunamadı dedi PC açıldı ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ilerde sorunlara sebep olmaz değil mi ?
  9. GojoSatoru

Çözüldü✓ İşlemciye overclock yaptım görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bilgisayar açıktı ve herhangi bir sorun yoktu AMD adrenaline uygulamasında performans kısmından (otomatik) CPU overclock seçeneğine tıkladım daha sonra bir uyarı verdi ve ben okumadan tamam yeniden başlat seçeneğine bastım bilgisayar normal şekilde kapandı ve tekrar açıldığında ekran...
  10. GojoSatoru

En ucuz non-psu ATX kasa

Tamamdır hocam ben yinede bakiyim dedim ama bu önerdiğiniz daha sağlıklı duruyor, içerisi soğutucu ve ekran kartı için çok geniş, güzel ürün, size ve diğer yardımcı olanlara teşekkür ederim
  11. GojoSatoru

En ucuz non-psu ATX kasa

Hocam soğutucu boşluğu 120 mm benim soğutucu da 120 mm anakart buna dahil değil mi yoksa sıfıra sıfır oturur mu
  12. GojoSatoru

En ucuz non-psu ATX kasa

Çok teşekkürler bunu powerlisini görmüştüm powersizinin satıldığını bilmiyordum
  13. GojoSatoru

En ucuz non-psu ATX kasa

Tüm pcyi topladım ve bütçem sınırında, aşırı iyi f/p ATX kasa lazım, rengi fark etmez, hava sürkülasyonu iyi olması lazım ben baya arştırdım ama istediğim fiyata bulamadım ve bulduklarımın da performansı da galiba çok kötü, arkada ve önünde fanı olması lazım arkasında yoksa ayrıyetten fana...
  14. GojoSatoru

Çözüldü✓ Anakart Display port desteği faciası

HOCAM ALLAH RAZI OLSUN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ
  15. GojoSatoru

Çözüldü✓ Anakart Display port desteği faciası

Arkadaşlar gidip RX 9070 xt ekran kartlı ryzen 5 7500f işlemcili performans canavarı bir sistem çektim ve daha monitörü almamıştım ki heyecanla 240 Hz monitörleri araştırırken birşeyi atladığımı fark ettim, seçtiğim anakart MSI MB B650 GAMING PLUS, öneren kişiler sağ olsunlar dispaly port 1.4 4k...
  16. GojoSatoru

Öneri Yıl olmuş 2025 4060 hala iş görürmü

Hocam zaten size önerilerini yapmışlar diğer arkadaşlar bu ekran kartları rahatlıkla 1080p götürebilecek, üzmeyecek kartlardır ama bazen bütçenin üstüne çıkmak gerekebilir eğer ağır oyunlara ilginiz varsa tabii ki yüksek FPS'leri göremezsiniz ama kasma donma da yaşamazsınız, yakın zamanda çıkmış...
  17. GojoSatoru

Çözüldü✓ Sistem topluyorum bunlar uyumlu mu detayları yazdım

Hocam çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ve ben sonradan farketseydim çok pişman olurdum aradaki fark uçurum gibi resmen gerçekten çok teşekkür ederim 🙏
  18. GojoSatoru

Hocam AMD den uzaklaşmamın sebebi ışın izleme kalitesinin yeterli olmaması ve fsrnin dlss kadar iyi olmaması yüzünden kalitenin düşmesi, ha son zamanlarda gördüm fsr güncellendiğiğini yeterince iyi ise geçiş yaparım
  19. GojoSatoru

Evet hocam 2k da oyun ağırlıklı, hocam birde bu 60k ya kasa PSU dahil ama bu ikisini çok iyi seçtim onundışında buradaki yazdığım sistem parçalarından emin değilim, ve şuan 59k ile bütçemi sınıra alarak alabileceğimin en iyilerini seçtim bunlardan daha pahalıya alamam yani aynı fiyata daha iyisi...
  20. GojoSatoru

60k sadece sistem, monitör vb. Dahil değil
Geri