Arama sonuçları: *

1. H

9600x ısı değerleri normalmi

hocam kasanın içinde 3 adet fanla geldi egzoz fanı öne takıp arkaya ve üste 2 fan taktım toplamda 5 fan var aida 64 stres testinde 72 derece herhalde yaz sıcaklıklarından dolayı bu şekilde ısı fazla 240mm sıvı soğutucu ile 85 dereceleri gören varmış baktım değiştirmek mantıklı gelmiyor 360mm...
  2. H

soğutucu değiştireyim diyorum hocam sıvı soğutma öneriniz varmı serin tutacak bir soğutucu ?
  3. H

öneriniz ne olur hocam sıvı soğutma serin tutacak fazla tuzlu olmayacak bir şey varmı ? mesela [H3 id='MSI+Mag+CoreLiquid+240R+V2+nasl+sizce']MSI Mag CoreLiquid 240R V2 nasıl sizce[/H3]
  4. H

arkadaşlar 9600x işlemcim var Arctic Freezer 36 Duo argb soğutucu kullanıyorum masaüstünde 47 50 bazen program veya internette gezinirken 55 60 çıkıyor oyunlarda maksimum 85 derece görüyorum bazı oyunlarda 70 oluyor sizce normalmi 2 farklı kaliteli termal macun denedim sonuç aynı kasa msı mag...
  5. H

DDR5 SİSTEM TOPLADIM AMA ?

asus tuf b450 plus gaming
  6. H

DDR5 SİSTEM TOPLADIM AMA ?

Merhabalar herkese ddr4 sistemden ddr5 sisteme geçtim sorum şu eski sistemde masaüstü vs her şey akıcı geziniyordum ama ddr5 sisteme geçtim açılışta saniyelik takılmalar internette vs gezinirken veya klasör açarken ağırdan alıyormuş gibi hissiyat veriyor eski sistemde yağ gibi akardı bu normalmi...
Geri