Arama sonuçları: *

1. A

Toplama Sistemimin Fiyatı Ne Kadar Eder ?

Reis komple sistem bende ben komple sistemi satıcam bütün sistemi satıcam ne kadar eder diye soruyorum bütün sistem bütün
  2. A

Nasıl yani ? Ben satmayı düşünüyorum sizce fiyatı ne kadar eder diye konu açtım
  3. A

Öncelikle merhaba maddi ihtiyaçlardan dolayı eylül 20 de topladığım sistemi satmayı düşünüyorum yaklaşık 5 aydır bu sistemi akşamları arkadaşlarım ile oyun oynamak için kullanıyorum. Satmak istiyorum evet ama ne kadara satabilirim en az hangi fiyata vermemem gerekebilir bilmiyorum bu fiyat eder...
  4. A

Mouse ve Klavye Gelişi Güzel Takılıyor Lütfen Yardım Edin

Dc versem yayın açarak yapmaya çalışsak reis kullanımı baya kısıtlıyor çünkü
  5. A

sanırım driver ile ilgili bir sorun format atmadan nasıl çözebilirim ?
  6. A

Format atamam çünkü hwid spoofer kullanıyorum
  7. A

Mouse'ı kardeşimin laptopunda denedim 10-15 dakika boyunca herhangi bir takılma olmadı bilgisayardan çok iyi anlayan biride değilim nasıl düzelteceğimi bilemiyorum
  8. A

Merhaba oyunda olsun normal bilgisayarda takılırken olsun. Mouse ve klavyemin ışıkları gidip veya gitmeyip takılı kalıyor 2-3 saniye sonra kendine geliyor 1 kereye mahsus hiç gelmedi reset atmak zorunda kaldım oyun oynarken bunlar olduğu sırada oyunda bi anlık donma yaşıyor lütfen yardım edin...
  9. A

Klavye ve mouse bağlantı kesilme sorunu var

Merhaba windows sıfırlayıp hwid spoofer uygulayıp daha sonra bios güncellemesi yaptım. Bios güncellemelerinde beta sürümü mevcut olduğu için beta sürümünü indirmedim. Ancak mouse ve klavyemde kopma sorunları oluyor ışıkları gidip geliyor bir kaç defa da ışıkları gitti bağlantı kesildi reset...
  10. A

MSI RX 5700 XT 8 GB kartla mining yapılır mı ?

diyelimki satmaya karar verdim sistemi eylül ortasında topladım aldım satarsam bu piyasa'da en az ne kadar satayım ?
  11. A

özelden yardımcı olurmusun ? 1611876253 kullandığım kart olduğu için satma taraftarı değilim keyfiyen letgoya sistemimi satışa bıraktım 8 kişi yazı 8 i de sadece ekran kartı istedi satsam bu piyasa da almam da zor
  12. A

para kazanma şansım var mı bunu merak ediyorum çünkü 21 yaşın da üni öğrencisiyim boş boş oturacağıma gelir gelmesi en azından ihtiyaçlarımı karşılar
  13. A

ne zararı var ? 1611875201 mining'in ne olduğunu dahi bilmiyorum bu kartı 3700 tl ye aldım şu an fiyatlar 9.5 k civarların da bana para kazandırabiliceğini söyledi arkadaşım mining yaparak ancak zararı var mı nasıl para kazanırım bilmiyorum
  14. A

Merhaba mining'in ne olduğunu bilmiyorum, nasıl yapıldığını da bilmiyorum açıkçası para kazanmaya da ihtiyacım var bilgilendirme yapabilir misiniz ?
  15. A

Monitör alıcam sizce hangisi ?

Evet bu model de panda panel var bilmediğim için soruyorum teşekkür ederim
  16. A

Neden aoc bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
  17. A

Öncelikle merhaba. Tasarım yapıcağım için ıps panel 2 k düşünüyordum ancak bütçemi aşıyor bende ıps panel full hd almaya karar verdim 2,500 ü geçemeyeceğim için bu 3 model arasında kararsız kaldım çokta iyi anlamıyorum monitörlerden özellik olarak sizce hangisi almalıyım...
  18. A

GamePower intense X60 alınır mı?

Teşekkür ederim yardımın için attığın aoc'u almayı düşüneceğim
  19. A

Önerdiğin markalar uçuk fiyatlarda 1 yıl bunu kullanıp başka kaliteli monitöre geçebilirmiyim diye düşünüyorum
  20. A

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 k monitör bakıyorum fiyat ve özellik olarak mantıklı geldi "ölü piksel garantisi veriliyor" sizce alınır mı alan varmı ? https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/
Geri