Arama sonuçları: *

1. E

Kasanın içine koymalık küçük monitör

Kasanın içine koymalık küçük monitör arıyorum, yazılımı olacak istediğim şeyi çizdiğimde orada gözükecek. Böyle bir şey var mı ?
  2. E

27inc Monitör 1080p IPS +Vesa Kara Cuma'da güzel indirim arıyorum

27" IPS +VESA 1080p F/P monitör arıyorum (Bütçe 4-5k) 2. monitörüm olan samsung lf27t450fqrxen kırdım, kara cuma gelmişken indirimden 2. monitör arıyorum. Bilenler bilir monitör piyasayı çok geniş gamepower alacağım birisi al diyor birisi marka kötü alma diyor. KTC alacağım desteği yok diyor...
  3. E

27" inc IPS +VESA 1080p F/P monitör arıyorum (Bütçe 4-5k)

Merhaba arkadaşlar, İkinci monitörüm olan Samsung LF27T450FQRXEN’i kırdım. Kara Cuma indirimleri sırasında ikinci bir monitör almak istiyorum. Aşağıda baktığım: ViewSonic VA270-H-2 27" 1 ms Full HD IPS 100 Hz 3.600tl Ama kafam karışık çünkü: oyun oynanmayacak, yalnızca film, YouTube, Discord...
  4. E

45k sistemdeki işlemci sıcaklığı sorunu

bu sistemi satın almayı düşünüyorum fakat işlemcinin bu kadar yükseklerde çalışmasından dolayı sıcaklıkta aynı şekilde yükseklerde takılıyor. İşlemcinin sürekli bu kadar sıcaklıklarda olması ileriye dönük bakıldığında ciddi sorun olur mu? bu sorunu ekleme yaparak nasıl çözebilirim ?
  5. E

40-45k arası hazır sistem??

hocam bunu almayı düşünüyorum ama işlemcinin sürekli yüksek sıcaklarda çalışması şüphelendiriyor. ileride sıkıntı olur mu
  6. E

40-45k arası hazır sistem??

naptın hocam
Geri