Arama sonuçları: *

1. Dean Warner

YENİ SISTEM ALDIM DÜŞÜNCELERINIZ?

https://www.incehesap.com/solid-oem-paket-fiyati-47923/ buyur hocam 1763221831 belli bir süre sonra yapıcam hocam, teşekkürler
  2. Dean Warner

Yorumun için teşekkür ederim ve hayırlı olsun, güle güle kullan 👋 Herkes psu konusun da aynı fikir de biraz bir süre kullanıp değiştireceğim, Önerilerinize açığım 😊 Psu dışında düşüncelerinizi de merak ediyorum. Gaming+Stream temelli kullanacağım.
  3. Dean Warner

İlerliyen süre zamanında dediğin tavsiyeyi dikkate alacağım, teşekkür ederim. Diğer parçalar hakkında bir yorumunuz var mı acaba?
  4. Dean Warner

Normal de tek ramdi ve soğutucu farklıydı. Düz 50kydı. Sadece Ram ve Sıvı soğutucu ilavesi ile 56kya aldım.
  5. Dean Warner

Az önce gaming gece indirimlerinden böyle bir sistem aldım 56k ya sizce nasıl düşüncelerinizi merak ediyorum. Gaming+Stream üzerine kullanıcam genel olarak.
  6. Dean Warner

PC Performans Sorunları ve Çözüm Önerileri

teşekkür ederim, deneyeceğim
  7. Dean Warner

Şurada adam akıllı bir tavsiye ve yardım istemişim, sen ise gırgır şamata olsun diye yorum yapmışsın. Eğlenceni git lol de felan ara küçük dostum
  8. Dean Warner

66 dereceye çıktı max testten sonra
  9. Dean Warner

Intel Core i5-10400F 2.90Ghz 6 Çekirdek 12MB Önbellek Soket 1200 İşlemci Asus EX-H510M-V3 3200(OC)MHz mATX Anakart Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Asus Dual RTX 3060 Ti V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran Kartı PNY CS900 480GB 550/500MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk
  10. Dean Warner

Şu sıralar PC çok fazla yavaşlamaya, donmaya başladı ve bu durum iyice bana kafayı yedirtti. Temiz kurulum yaptım ve sonrasında sevdiğim oyunları indirdim lakin 1-1.5 hafta içerisin de oyunlarda drop, yavaşlama ve donmalar var. Normal masaüstünde işlem yaparken bile takılma mevcut. Bazen donup...
Geri