Arama sonuçları: *

1. B

15k bütçe laptop önerisi

Yardım
  2. B

15k bütçe laptop önerisi

Ofis programları ve video izleme vs için kullanılacak bütçe 15k
  3. B

12k civarı telefon önerisi

En ucuzu 18k
  4. B

12k civarı telefon önerisi

Günlük kullanım için bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyırum
  5. B

Para biriktirilebilecek güvenli banka kartları

P Paparadan altın al yaş sınırı yok paparada
  6. B

Samsung m34 ısınma sorunu

Evet 1754596111 Ediyor göndereceğim tamam
  7. B

Samsung m34 ısınma sorunu

Oyun oynamıyorum haritalardan yol bakarken bile aşırı ısınıyor ekran kapalıyken hala ısınmaya devam ediyor alalı 1.5 yıl oldu bu normal mi ? Kullanan arkadaşlar varsa onların telefonu da aynı mı
  8. B

TOPLADIĞIM SİSTEM Alınır mı??

O işlemciye o sıvı soğutma çok pahalı amacın oyunsa 7500f ve phantom spirit alıp kalan bütçeyi başka yerlere harca ve toplam bütçe nedir
  9. B

PowerColor 9070 XT ile yaşadığım süreç

Yok be kutusu açılmamış ürün iade ettim diğer ürün de sorunlu çıktı para iadesi aldım
  10. B

Lexar thor Oc 16gb (2x8gb) 6000Mhz bellek alınır mı?

Ddr5e 16 yakışmıyor ya bütçe kısıtlıysa tek 16 alıp ilerde 32 yapmak en iyisi
  11. B

🔥İndirim PCKolik WEB'e Özel Doğum Günü Fırsatları

Müşteri hizmetleri nasıldır bilmem ama benim ekran kartını 1 haftada anca kargolamışlardı her gün yazıyordum görüldü atıyorlardı ghostlanmış gibi hissettim ama en azından mouse hediye edip gönlümü aldılar
  12. B

7bin TL Oyuncu Monitörü Öneri

1080p mi 2k mı olsun rekabetçi oyunları mı daha çok oynuyorsun yoksa hikayeli mi ?
  13. B

Bilgisayara güç gelmiyor

front panel yerine com adlı yere takıyormuşum 2 sinin de şekli aynı o yüzden olmuyormuş ben o adamdan utanıyorum zaman zaman
  14. B

Bilgisayara güç gelmiyor

tüm kabloları çıkartıp yeniden yaptım yine olmuyor
  15. B

Bilgisayara güç gelmiyor

zaten ekran kartlık bi durum yok kasanın fanları çalışırsa takacam ekran kartını kasaya güç geliyor ama çalıştıramıyorum fanlar vs çalışmıyor
  16. B

Bilgisayara güç gelmiyor

ekran kartının kablosunu çıkarınca ışık yanıyor ama güç tuşuna basınca çalışmıyor güç tuşunda olabilir mi sıkıntı
  17. B

Bilgisayara güç gelmiyor

aynı bilgisayarı 3. defa kuruyorum diğerlerinde ekran gelmediği oldu ama ilk kez güç gelmiyor kablolamayı bu videoya göre yaptım ayrıca anakartımın kitapçığında ledlerin artı eksi nereye takılması gerektiği yazmıyor onla alakalı olabilir mi
  18. B

M2 ssd soğutucuyu doğru mu taktım ?

açıdan dolayı o yoksa bir sıkıntı yok baktım şimdi
  19. B

M2 ssd soğutucuyu doğru mu taktım ?

https://www.hepsiburada.com/dark-m-2-nvme-ngff-aluminyum-sogutucu-termal-pad-vida-seti-dk-ac-m2scrw-p-HBCV00000XSHML?magaza=Hepsiburada& bunu satın aldım ama dıştaki plastik bantlar garip geldi bana montajı doğru mu yaptım kullanan var mı ?
  20. B

Yardım Tray İşlemci Aldım Lekeli ?

Ben de incehesaptan aldım görüntüsü aşağı yukarı aynıydı sıkıntı olmadı
Geri