Arama sonuçları: *

1. A

Windows 11 home kod

eyw hocam sagolun alıyım ozaman
  2. A

Windows 11 home kod

eyw
  3. A

Windows 11 home kod

https://www.trendyol.com/microsoft/office-365-pro-plus-2025-lisans-uyeligi-word-excel-suresiz-mac-android-ios-windows-uyumlu-p-971766138 bide bunu alıyım diyorum ama daha once hıc boyle kod almadım guvenlimi bilmiyorum
  4. A

Windows 11 home kod

up up
  5. A

Windows 11 home kod

https://www.trendyol.com/microsoft/windows-11-home-dijital-lisans-anahtari-omur-boyu-orijinal-aktivasyon-hizliteslimi-32-64-bit-p-976237762 yenı sıstem aldım bunu allıp win etkınlestırmeyı dusunuyorum guvenılırmı bunlar
  6. A

Power tusunu klavyeye atamak mümkünmü

eyw hocam oyle yapıyım
  7. A

bu uyku modundayken degııl bılgısayar kapalıyken klavyeden herhangı bır tusa basınca bılgısayar acılıyor dogrumudur hocam
  8. A

bahsettıgınız sey ne tam olarak
  9. A

malesef yok gıbı
  10. A

aynen bu lazım ama kimsede net bi bilgi yok galiba bu şekil bi tuş bakıyım ozaman en iyisi
  11. A

bunun telefondan acma olayıda varmış heralde ama nasıl
  12. A

benım bılgısayar kapalıyken mouse klavye mıc e elektırık gelıyo onda sorun yok da bıosa bı baktım bulamadım bu anakartta varmı yokmu nasıl ogrenebılırım acaba
  13. A

bi iki yerde biostan açılıyor o ozellık ama anakartında o ozellık olması lazım demıs de o yuzden sordum acaba bende varmı diye anakart colorful b650m v15
  14. A

arkadaşlar bilgisayar açma kapama tuşunu klavyedeki herhangi bir tuş veya tuş kombinasyonuna atamak mümkünmü acaba mümkünse nasıl yapabilirim
  15. A

🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

selamlar gecen hafta sipariş ettim bugün geldi kurdum baya güzel şık duruyor 1 tane ölü piksel var ekranın orta kısmında o da bi sorun olmaz heralde önerebilecegınız standart bi ayar varmı
  16. A

Yardım PSU SEÇİMİM!! (Raijintek Cratos)

gecen hafta cumartesi hepsiburadadan 5050 tl ye sipariş ettim dün taktım bilgisayarıma şuan için memnunum
  17. A

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

ktc ile arasında kalmıştım philipsi bugün sipariş ettim bakalım hayırlısı
  18. A

Bu sistem alınır mı? sizce

sagfgdssgdf 1763750376 hocam pekı sızce nasıl bı ozellestırme yapmalıyım beyaz olursa ıyı olur
  19. A

eyw hocam emegınıze saglık
  20. A

tesekkurler hocam tavsıyelerınız ıcın bı tek su sogutucuya aklım takıldım 7800x3d ye yetermı
Geri