Arama sonuçları: *

1. Y

Nfs heat tepki vermiyor

zamanında nfs heat almıştım az önce indirdiğimde hiç tepki vermeden ea apps kütüphane bölümüne atıyor oyunum açılmıyor hatada vermiyor sizce sorun nedir
  2. Y

Uygun Fiyatlı Ekran Kartı Önerisi F/P

aklıma gelmedi maalesef
  3. Y

psu yine sınırda kalırmı kalırsa cs2 rdr2 hogwars ve aaa oyunlarda sıkıntı çıkarırmı
  4. Y

3080 ti psu zorlamazmı sınırda kalır diye sanıyorum 1750615385 ve 9060xt alamam zaten darboğaz olur hocam
  5. Y

bütçem kısıtlı öğrenciyim ikinci elde 15.000 tl 4060 ti varmış buldum bir tane 4060 ti alacağım galiba tüm para diğer bileşenlere gitti
  6. Y

intele içim pek ısınamadı kusura bakmayın biz iki büyüklerden devam edelim (y) Oazaman kararım 4060 ti kaç gb versiyonu iyi olur ?
  7. Y

valla yapay zekaya sordum 4060 ti felan iyi dedi uyumlu işlemcinle dedi psuyu yormaz dedi düşük tdp dedi şuan aklım onda kaldı fakat hem psu zorlanmasın sınırda kalmasın hemde işlemci zorlanmasın istiyorum 4060 ti alayımmı sıfır olarak 1750612548 sistemdeki tüm bileşenleri yeni aldım maalesef...
  8. Y

Merhabalar öncelikle hangi ekran kartını alacağımı şaşırdım yapay zekaya ve bazı forumlara sordum pek içime sinmedi sarı siteye baktığımda ise fiyatlarda 10.000 tl bandında bana uygun fiyatlı beni oyunlarda üzmeyecek bir ekran kartı önerisi istiyorum Sistemim ; Anakart : MSİ B550M PRO VDH...
Geri