Arama sonuçları: *

1. A

Rtx 5060 lı bu sistem alınır mı?

Knk amd güç olarak iyi ama kullanımı nvidia kadar kullanışlı gelmiyor bana 1763839072 Alınabilir bu ram ve ssd zamlarından sonra hala bu fiyat güzel duruyor
  2. A

Bu monitör almak istiyorum içimde kaldı

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql5a-0-3ms-210hz-qhd-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel knk bu modele bakabilirsin renk doğruluğuda güzel oyunda oynarsın
  3. A

Öneri OLED MONİTÖR ÖNERİSİ

knk daha yeni o monitörü almıştım panelinde hatalı geldi iade ettim tekrar aynı modelden bugün tekrar söyledim ilk gelen arızalı monitörü 1 saat falan kullandım monitör çok iyiydi ve iade işlemi de çok hızlı oldu o yüzden almaktan çekinme derim asus en azından bir sorun yaşasamda ilgilenen bir...
  4. A

Asus Rog Strıx XG27ACDMS EKRANDA 2 TANE DİKEY ÇOK İNCE ÇİZGİ VAR NE YAPMALIYIM

daha bugün geldi açtım 1 saate yakında kullandım ama ekranda 2tane dikey çizgi olduğunu fark ettim çok ince olduğundan ilk başta dikkatimi çekmemişti iade etmeli miyim yoksa bir çözümü varmı her renkte belli olmuyor
  5. A

Asus Rog Strıx XG27ACDMS

reis alıp kullandın mı nasıl ben dün sipariş ettim gelmesini bekliyorum bir sıkıntı varsa iptal söyle iptal edeyim incelemesi olmaması korkutuyo biraz
  6. A

Unlost yeni f\p sistemler alınır mı?

başka bir öneriniz varmı bu bütçelerde
  7. A

Unlost yeni f\p sistemler alınır mı?

https://www.trendyol.com/gamers-arena/unlost-eco-rtx5060-amd-ryzen-5-5600-16gb-ddr4-512gb-ssd-750w-tavsiye-sistem-p-985788065 daha önce hiç sistem almadım arkadaşıma alıcam sizce mantıklımı bütçesi en fazla 28 falan bundaki taksit seçeneği olması güzel geldi
  8. A

Çözüldü✓ 60.000-65.000max Laptop önerisi

Knk nası buldun bi sorun varmı bende almayı düşünnüyorumda
  9. A

Slayer R9T uzan kullanım tavsiyesi

Aratırdınmı bende almayı düşünüyorum bir kişi alınmaz demiş kafam karıştı
Geri