Arama sonuçları: *

1. S

Asus dual rx 6750xt OC siyah ekran sorunu

guc kaynagini kisa devre yaparak calistirdim anladigim kadariyla sorun yok onun acisindan
  2. S

Rx6750xt ekran kartım wattman hatası mı alıyor?

bendede ayni sorun var sistemimiz ayni cozebildinmi
  3. S

Asus dual rx 6750xt OC siyah ekran sorunu

ekran biranda simsiyah oluyor ses gelmeye devam ediyor ama pc tepki vermiyor kapatip acmadikca duzelmiyor ve ekran karti devredisi kalmis oluyor kapatip acinca maniel tekrardan baslatmak gerekiyor 2 kere sadece etkinlestir diyince olmuyor birde kapatip tekrar etkinlestirmek gerekiyor bazende pc...
  4. S

Discord nickimiz için özel emoji yapan site

hayır bu değil teşekkür ederim yinede benim aradığım sitede nicki yazıyordun renk ve şekil seçiyordun sana nickin nekadar uzun ise okadar emoji ypaıyordu tek tek sunucuna ekleyip kullanıyordun
  5. S

Discord nickimiz için özel emoji yapan site

seneler önce ekde olduğu gibi bir emoji yapmıştım kendi nickim için bir site aracılığı ile ve şuan o siteye tekrardan ihtiyacım var bilen veya hiç gören varmı böyle bir site
  6. S

Mld m300 1tb yazma değerleri çok düşük

i5 12400f asus prime h610m r d4
  7. S

Mld m300 1tb yazma değerleri çok düşük

mld m300 1tb m2 ssdye sahibim son 1 haftadır oyun indirirken pc takılmaya başladı ve internet hızım 1gb olmasına rağmen çok düşük bunu indirme yaptığım sunuculardan sandım fakat şüphelenip crystal disk info ile ssdnin sağlığına baktım ve %69 gösteriyordu bende neyse dedim ama şimdi crystal disk...
  8. S

Zxhn F6610M QoS ayarlarında download seçeneği yok

isim Root şifre: Aa28526847
  9. S

Hangi laptopu tavsiye edersiniz

anladım hocam şuan müsait değilim akşama doğru unutmassam atarım laptop
  10. S

Zxhn F6610M QoS ayarlarında download seçeneği yok

Atlantis'in verdiği modemi kullanıyorum, model başlıkta da olduğu gibi "Zxhn F6610M". Root şifresini kuran ekipten öğrendim, o yüzden modemin yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorum. Fakat upload için QoS olsa da download için bir QoS ayarı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz? QoS ayar...
  11. S

Yardım Razer Blackshark v2 pro (xbox) nasıldır ? Pc ile kullanılabilir mi ?

iyi denk getirmişsiniz hayırlı olsun böyle xbox yazan çoğu üründe pc desteği olmuyor diye biliyorum ama kasanda type c girişi varsa çalışabilir emin değilim
  12. S

7800x3D + AM5 Anakart + RAM önerisi lazım

anakartın 2 tane m2si var ikiside gen4 7200mt/s hıza kadar ram desteği var wifi ve bluetooth 5.3 de var
  13. S

anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html işlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html ram 2tane al...
  14. S

anakart atx olmasa olurmu
  15. S

Telefonumun kaç Watt ile şarj olduğunu öğrenebilir miyim?

adam yazılımsal olarak istiyor ürün ile değil
  16. S

🔥İndirim Honor Pad 9 8/128 7.949 TL (Vade Farksız 6 Taksit)

hocam zaten ben tablet alsam oyun oynamaya değil dizi film izlemek için alırım veya steam link ile bilgisayara bağlanıp oyun oynamak için alırım büyük ekranda oyüzdende amolede kadar çıkarırım bütçeyi zaten alırsam
  17. S

m2 slot sayısı anakart serisi markası falan varmı kafanda bide bütçen hem ram ve hemde anakart içinmi
  18. S

45k bütçe laptop önerisi

laptopu sürekli alıp bi yere götürmeyeceksen masaüstü al
  19. S

🔥İndirim Honor Pad 9 8/128 7.949 TL (Vade Farksız 6 Taksit)

bence dedim hocam benim bu kadar bütçem olsaydı üstüne az daha koyar daha yeni donanıma sahip bir tablet arayışında olurdum tabi ki de bütçe bu fiyatı aşmıyorsa alınır
  20. S

Hangi laptopu tavsiye edersiniz

laptopu gerçektende alıp biyerlere sürekli götürmeyeceksen masaüstü al ben çok gördüm kendi kendine götürürüm diyipde odasından çıkarmayanları ve çok pişmanlardı laptop aldıklarına
Geri