ekran biranda simsiyah oluyor ses gelmeye devam ediyor ama pc tepki vermiyor kapatip acmadikca duzelmiyor ve ekran karti devredisi kalmis oluyor kapatip acinca maniel tekrardan baslatmak gerekiyor 2 kere sadece etkinlestir diyince olmuyor birde kapatip tekrar etkinlestirmek gerekiyor bazende pc...
hayır bu değil teşekkür ederim yinede benim aradığım sitede nicki yazıyordun renk ve şekil seçiyordun sana nickin nekadar uzun ise okadar emoji ypaıyordu tek tek sunucuna ekleyip kullanıyordun
seneler önce ekde olduğu gibi bir emoji yapmıştım kendi nickim için bir site aracılığı ile ve şuan o siteye tekrardan ihtiyacım var bilen veya hiç gören varmı böyle bir site
mld m300 1tb m2 ssdye sahibim son 1 haftadır oyun indirirken pc takılmaya başladı ve internet hızım 1gb olmasına rağmen çok düşük bunu indirme yaptığım sunuculardan sandım fakat şüphelenip crystal disk info ile ssdnin sağlığına baktım ve %69 gösteriyordu bende neyse dedim ama şimdi crystal disk...
Atlantis'in verdiği modemi kullanıyorum, model başlıkta da olduğu gibi "Zxhn F6610M". Root şifresini kuran ekipten öğrendim, o yüzden modemin yazılımından her şeyi ayarlayabiliyorum. Fakat upload için QoS olsa da download için bir QoS ayarı göremedim. Yardımcı olabilir misiniz? QoS ayar...
iyi denk getirmişsiniz hayırlı olsun böyle xbox yazan çoğu üründe pc desteği olmuyor diye biliyorum ama kasanda type c girişi varsa çalışabilir emin değilim
hocam zaten ben tablet alsam oyun oynamaya değil dizi film izlemek için alırım veya steam link ile bilgisayara bağlanıp oyun oynamak için alırım büyük ekranda oyüzdende amolede kadar çıkarırım bütçeyi zaten alırsam
bence dedim hocam benim bu kadar bütçem olsaydı üstüne az daha koyar daha yeni donanıma sahip bir tablet arayışında olurdum tabi ki de bütçe bu fiyatı aşmıyorsa alınır
laptopu gerçektende alıp biyerlere sürekli götürmeyeceksen masaüstü al ben çok gördüm kendi kendine götürürüm diyipde odasından çıkarmayanları ve çok pişmanlardı laptop aldıklarına