Arama sonuçları: *

1. A

2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

Hocam acs dediğin şey hakkında hic bilgim yok ben genellikle hz panel ve görübtünkalitesi olarak bakıyordum mevcutta asus tuf 165 hz 1920x1080 ips panel monitörüm var bunu 2. Yapıp 2k olanı as monitör yapma hedefim var genel olarak dizi film izleyip lol valo gta gibi oyunlar oynuyorum bunu baz...
  2. A

2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

Bunuda değerlendirmeye aldım hocam normalde roglar tufa göre daha iyi değil miydi
  3. A

2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g4zr.html bu mu hocam
  4. A

2K IPS MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaşlar sitelerde karşılaştırdığımda bu 3 monitör arasında kaldım kullanıp tavsiye eden var mı ya da farklı bir tavsiyesi olan
  5. A

HARİCİ EKRAN KARTI İPTALI NE DEMEK

Hocam şu yüzden sordum ben masaüstü kullandım sadece laptop hakkında bilgim yok hemde işlemci ram ve ssd olarak iyi olduğu için ortalama 10 12 bin bandında sadece metin2 ve dizi film açar diye düşündüm bu sebeple baktım tavsiye laptopunuz varsa değerlendiririm tabikide
  6. A

Hocam sadece metin2 açmasında bir sorun yaratır mı ya da dizi film için sorun yaratır mı
  7. A

Merhaba arkadaşlar sadece metin2 oynamak ve youtube dizi film vs izlemek için laptop alacağım ama harici ekran kartı iptal edildi demiş bu ne demek oluyor ve bu sistem benim ihtiyaçlarım için yeterli midir.
Geri