Arama sonuçları: *

• Users: amdd
  • Order by date
  1. A

Guvenılır yama sıtesı onerısı

yalnız ben bu sıtede yamalrı bulamadım aynı bu forum gıbı bısey sinnerclown sıtenın adı sinnerdown dıye bısey cıkmıyor nasıl kurucam ben bunda yama
  2. A

sız kullanıyormusnuz bu siteyı
  3. A

spiderman 2 ac oddsy gıbı hıkayelı oyunları turkce alt yazılı sekılde oynuyabılcegım bır yama sıtesı varmı ucretsız olursa ıyi olur
  4. A

2. el aorus rc6800xt alınır mı?.

peki 6900xt
  5. A

17k da 15-16 ya getirmeye calısıcam 1770658839 6800xt daha iyi 7700xtden
  6. A

ciddi olamazsın 6900 ıcın yuksekmı ya
  7. A

19-20 arası oldugu ıcın ya 6800xt yada 16k fılan yapabılırsem 6900xt alıcam 18.5k dan
  8. A

garantisi yok kartın rx7700xt den gecıcem alırken nelere dıkkat etmelıyım testlerde nasıl performans vermelı ısı,fps vb yardımcı olurmusunuz
  9. A

Galaxy watch 8 small mı yoksa galaxy watch 7 mı

watch 7 ıcın bı kac yorum okudum da bı sure sonra sarj almıyor dıyorlar dıyorlar dogrumu
  10. A

Galaxy watch 8 small mı yoksa galaxy watch 7 mı

bir akıllı saat alıcam ve bu ıkı saat arasında kaldım pil benım ıcın oenmlı degıl
  11. A

Rx7700xt fan ayarı onerısı

kartım gigabyte rx7700xt oyunlarda 65 dereceyı cok gecmıcek sekılde bı fan ayarı elınde olan varmı ben adam akıllı yapamadım hem cok seslı oluyor hem bosta hemde oyunda vb kasam lianli evo rgb fanlarda lianli uni fan sl lcd reverse
  12. A

Epic gamese kod gelmıyor

gmail iste baska mailmı var
  13. A

Epic gamese kod gelmıyor

spam kutusu bombos
  14. A

Epic gamese kod gelmıyor

bı kac tane oyun alıcam ındırımde sanırım bırazcık afdazla kod gonderrttım epıce sımdı kod gelmıyor epostaya bununh serunu nedır yarın denesem cozulurmu
  15. A

3k ya projeksıyon oneresi

evet 4k olmadıgının bende farkındayım zaten de fılm ızlemek ıcın ıste alıcam oyle cok zorlamıcam ama eywallah reıs
  16. A

https://www.trendyol.com/ketenofficial/android-tasinabilir-sinema-projeksiyonu-wifi-destekli-siyah-akilli-projektor-p-996710426?boutiqueId=61&merchantId=350822&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v...
  17. A

sadece duvara yansıtıp fılm vb ızlemek ıstıyorum 3-3.5k arası sorun cıkarmayacak bıse onerebilirmısnız
  18. A

S25+ fıyatı s26 dan sonra fıyatı dusermı

acıkcası 50k dan bı 3-4K ınse fıyatı harıka olur yada dusmesse bıle 50k olarak kalmasıda ıyıdır
  19. A

S25+ fıyatı s26 dan sonra fıyatı dusermı

selamın aleykum beler s25+ almayı dusunuyorum s26 serısı cıktıktan sonra fıyatının dusme ıhtımalı varmıdır ayrıca s25+ fıyatını hakedıyormu pısmam olurmyum
  20. A

L connect 3 acılmıyor

pc yı acıyorum ozmn acılıyor ama kapatıp manuel acmaya calıstıgımda acılmıyor uygulaması sorunun cozumu varmıdır
Geri