Arama sonuçları: *

1. B

Bu 5090 ekran kartı sorunlu mu

ekran kartını asla çalıştıramadım ve anakarta çok denedim asla çıt sesi gelmiyor az daha zorlasam kırılır diye korkuyorum , windows 11 format attıydım ekran kartını tekrardan düzgünce taktım ve kilidini kapattım. sonra pc açarken ekranda siyah ekran sonra profil falan gelip gidiyor mor böyle...
  2. B

Acil yardım aldığım sistemi montajladım ama hata veriyor

pc açıldı işlemci % 90 mark puanı aldı ramlerde çalışıyor sadece ekran kartı çalışmadı bir sorunu var görüntü vermiyor
  3. B

cpu gördü şuan 03 yazıyor ana kartta ram görüyor fanları görüyor sorun var mı ? ekran kartı ile ilgili detay çıkmadı
  4. B

ramleri deneyeceğim dediğin gibi sıkıntılı çıkarsa iade ederim 1751965824 hemen deneyeyim ekran kartı takmandan bios nasıl gireceğim
  5. B

sorun çıkmaz dedim, internette ne yapıyorlar ise yaptım, zaten bir işe kalkıştım çok uğraştım sinirlene sinirlene yaptım bir sorun oldu işte senin dediğinde olabilir
  6. B

valla dostum bütün yerleri denedim hiç biri cevap vermiyor 00 verdi korktum kısa devre yapacatı diye, ya bende hata var ya da bir sorun var bulamadım 1751965471 nasıl güncellencek bilmiyorum nasıl güncellenecek bilmiyorum
  7. B

İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 9800X3D Anakart: MSI MAG X870E Edge TI WiFi Ekran Kartı (GPU): Gainward GeForce RTX 5090 Phantom Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 420mm RAM: XPG Lancer Blade RGB Black 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL30 SSD: Samsung 990 Pro 2TB NVMe M.2 SSD Güç Kaynağı (PSU): MSI...
  8. B

Yardım İncehesap bozuk klavye sorunu

sana kargo firmasının kodunu verip bu ürünü garantiye yollamaları lazım eğer 14 gün geçmemişse geri iade edebilirsin
  9. B

Hp victus 15 açılırken donup biosa atıyor

Mevcut durumda, Windows'u kurtarmak veya yeniden kurmak için birkaç adım deneyeceğiz. Windows 8 USB'niz var ama büyük ihtimalle bilgisayarınızda Windows 10 veya 11 yüklüydü. Windows 8, yeni nesil donanımlarınızla tam uyumlu olmayabilir veya sürücü sorunları çıkarabilir. Bu yüzden önceliğimiz...
  10. B

Yardım Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/865962-1006138/samsung-odyssey-g5-27-ls27cg510euxuf-s27cg510_ktc-h27t22c/ al buradan bak sen karar ver
  11. B

Yardım Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz

limitin varsa 9 bin tl ye kadar çıkmanı öneriyorum 9 taksitle alsan bedava gibi gelir
  12. B

TLOU 2 dışında oyunlardan zevk alamıyorum

zeka oyunları seviyorsan sherlock holmes oyna, kesinlikle öneririm , türkçe altyazısı bile var, samorost 3 var hatta bu yayıncının bütün oyunları çok eğlenceli, gerek oyun olsun gerek içerideki müzikleri olsun ,oynayan bilir.
  13. B

TLOU 2 dışında oyunlardan zevk alamıyorum

ekle steam. bodycam oynayalım bu oyun güzel , grafikleri gerçekçi
  14. B

Anakart ve diğer parçalar tavsiyesi

bu kasaya rahat sığar hatta bundan sonra hiç soğutucu almana bile gerek yok sadece işlemci soğutucu li 360 alsan yeterli
  15. B

Anakart ve diğer parçalar tavsiyesi

https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-lancool-iii-beyaz-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50585 bu kasayı yapay zekada öneriyor içerisinde 140 mm 4 tane fan ile geliyor , bende aldım
  16. B

Bu kasaya 2 fan yeterli mi

hava girişli ve çıkışlı 2 tane fan gönderdiler ise başka fan alman lazım yoksa yüksek dereceleri görebilir bilgisayarın
  17. B

Telefonum için magsafe özellikli cüzdan önerisi

hangi kalitede alacağına bağlı ama bu magsafe apple için üretilmiş herhalde her yerde apple var, https://www.akakce.com/kartlik/magsafe-cuzdan.html bu sitede istediğini beğen al
  18. B

Öneri 5K bütçem var klayve ve mouse önerir misiniz?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBCPB2T1/ref=asc_df_B0CBCPB2T11744770900000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CBCPB2T1&linkCode=asn&th=1...
  19. B

Çözüldü✓ HypreX Solocast aldım ayarlarını nasıl yaparım

[H3 id='HyperX+SoloCast+Yazlm+Ayarlar+Nasl+Yaplr']HyperX SoloCast Yazılım Ayarları Nasıl Yapılır?[/H3] Mikrofonu Bağlayın: HyperX SoloCast mikrofonunuzu bilgisayarınızdaki boş bir USB-A portuna bağlayın. Yazılımı İndirin (HyperX NGENUITY): HyperX'in resmi web sitesine gidin...
Geri