Arama sonuçları: *

• Users: ceruu
  • Order by date
  1. C

Laptop bilgisyar tavsiye

90k bütcem var. oyun ve bilgisayar mühendisliği için bir laptop almak isityorum yazılımsal olarak windows 10 da sıkıntı çıkarmıyacak bir laptop önerebilir misiniz ve bilindik markalardan gitmek isitiyorum
  2. C

Laptop bilgisayar tavsiye

evet haklısınız bende cevabımı marka bilinirliği olarak güncelleyim
  3. C

teknik servisinden bek emin değilim ondan dolayı istemiyorum
  4. C

90k bütçem var hem oyun hem de üniversitede bilgisayar mühendisliği için bilgisayar almak istiyorum asus rog stirx ve gamegaraj dışında bir öneride bulunur musunuz ?
  5. C

Öneri 90k laptop tavsiyesi

güzel bir öneride taksit seçeneği olmadığı için bütçemi aşıyor min 3 taksitli bir öneri olursa iyi olur
  6. C

Öneri 90k laptop tavsiyesi

merhabalar 90k bütçem var asus rog strix dışında bir öneride bulunabilir misiniz ? hem oyun hem de üniversitede bilgisayar mühendisliği için kullanacağım.
  7. C

Yardım Asus rog strix ekran kartı

Merhaba bu gün sipariş ettiğim asus rog strix laptop geldi fakat nvidia denetim masasını ne denersem deneyim (ddu,windows sürüm değişme) fakat yinede de açamadım ve işlemci ekran kartı ile 5070ti ekran kartı arasında geçiş yapamıyorum
  8. C

Yardım 1000 mbps destekliyor mu

merhabalar ASUS PRIME A620M-E-CSM 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart lı bir sistem alacıam ama 1000 mbps destekliyor mu merak ediyorum nasıl öğrenebilirim
  9. C

Yardım Hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comjavascript3AFSP+CMT318URL+yi+mi+kastediyorsun+ve+neye+gre+sylyorsun+bilmediim+iin+soruyorum']FSP CMT318 yi mi kastediyorsun ve neye göre söylüyorsun bilmediğim için soruyorum[/H3]
  10. C

Yardım Hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz

merhabalar itopyadan it-summer sistemini alacağım ama hangi kasa-psu yu seçmeliyim karar veremedim coolmaster 1.5k dan fazla veremiyorum ne önerirsiniz link ; https://www.itopya.com/it-summer-amd-ryzen-5-7600-asus-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-geforce-rtx-si_h29707#kategori_16
  11. C

Yardım ASUS Rog Strix G16 G614pr-rv052 nasıldır ?

merhabalar 95 k ya kadar laptop bakıyorum ve bi tane buldum nasıl olduğunu yorumlarmısınız ya da önerebileceğiniz başka laptop var mı ? bulduğum laptop...
Geri