Arama sonuçları: *

1. M

90 bin tl öneri sistem

2. M

90 bin tl öneri sistem

abi hayır sadece bu konularda bilgisiz biriyim ve harbiden yarın alıcam sistemi ki zaten hesabı iki gün önce açtım sırf bilgileneyim diye senin dediklerini anladım şuan demekki o kadar güçlü bi ekran kartı yerine daha düşük ama bir kaç yılda bir değiştirebileceğim bir şey olsun diyosun evet...
  3. M

90 bin tl öneri sistem

dayı sen neye laf ediyosun anlamadım elimde kaliteli bir bilgisayar olsun istiyorum ben 5-10 yıl boyunca bir daha bilgisayar almayacağım bir kere toplayıp kaliteli güzel bir şey toplamaya çalışıyorum 1751063185 sağolun hocam teşekkür ederim
  4. M

90 bin tl öneri sistem

hayır profesyonel iş amaçlı bir kullanım istemiyorum oyun oynamak için daha çok toplayacağım oyunları 4k değil 2 k oynasam da yeter çok bir şey kaybetmem sadece valorant gibi rekabetci oyunlarda iyi fps versin rdr2 gibi hikaye temelli oyunlarda güzel bi oynanış zevki versin yeter
  5. M

90 bin tl öneri sistem

bir kaç dakikaya haber vericem belki alabilirim 1751062755 hocam şuan mümkün değil almam sıkıntı yok indirimsiz 5 bin lira artıcaksa fiyat artsın sorun değil
  6. M

90 bin tl öneri sistem

ya malesef en erken yarın alabilirim teşekkür ederim yinede 1751062474 hayır canım marka fark eder mi ki bu ekran kartlarında 5080 sonuçta
  7. M

90 bin tl öneri sistem

hocam çok teşekkür ederim tavsiyen için ama nvidia ekran kartı olmasını istiyorum iyi forumlar. 1751062090 ya ben her oyunu oynuyorum hikaye de oynuyorum rekabetçi de oynuyorum bu oyunlarda 200 fps üstü versin yeter
  8. M

90 bin tl öneri sistem

acaba 5080 seçip diğerlerinden mi kısmalıyım yoksa 5070 ti seçip diğer bileşenleri mi daha yüksek seçmeliyim
  9. M

90 bin tl öneri sistem

hayır sadece kasa 1751061724 eve yeni gelebildim kusura bakmayın 1751061763 daha çok oyun amaçlı
  10. M

90 bin tl öneri sistem

merhaba çok acil 90 k bütçeyle en iyi performans alabileceğim sistem öneresi almak istiyorum
  11. M

Çözüldü✓ PC TOPLAMAK İSTİYORUM

5080 li bir sistem çok iyi olur 90 k ya o zaman
  12. M

70000 yazdım ama 10-20 bin daha üzerine çıkabilirim yeterki kaliteli parçalar olsun 1750844461 sağolun hocam teşekkür ederim
  13. M

Merhabalar eski sistemim çok yavaşladı yeni bi sistem kurmak istiyorum ve 7-8 yıl boyunca bir daha uğraşmak veya güncellemek istemiyorum ne gibi öneriler yapabilirsiniz acaba iyi forumlar.
Geri