Arama sonuçları: *

1. T

Gtx 1070ti 2021'de hala alınır mı

tamam
  2. T

neden efendim
  3. T

Arkadaşlar yakın bir dönemde yeni bir pc almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. Burada ise sadece ekran kartıyla ilgili olandan bahsedeceğim. Acaba intel 9700k ve evga gtx 1070ti 2021'de hala laınır mı. Ekran kartının linki ise bu...
  4. T

R5 5600x ve RTX 3070 sistem toplama

Peki hnagi modeli önerirsiniz
  5. T

teşekkürler
  6. T

Arkadaşlar peki zice sıvı soğutucuyu MSI MAG Coreliquid 240 mm sıvı soğutucu yapsam fark olur mu ve hangisi daha iyi olur.
  7. T

Hepinize çok teşekkürler. PSU markasını da biraz araştırdım ve yabancıların kullandığı bir markaymış.
  8. T

Teşekkürler. Peki sizce sıvı soğutucuyu değiştirmeli miyim. Çünkü fanlarının ses çıkarmasıını istemiyorum da.
  9. T

Arkadaşlar, Yakın bir dönemde RTX 3070 ve Ryzen 5 5600x ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. PArça listesini de aşağıya bırakacağım. İşlemci: Ryzen 5 5600x Anakart: MSI MPG AMD B550 Gaming Carbon Wi-Fi Ram: Gskill triedent z neo 32 GB (16 x 2) 3600mhz CL16 Ekran kartı: MSI RTX 3070 Gaming X...
  10. T

Dukcy one 2 tkl ürünü

Rkadaşlar, yakında ducky one 2 tkl klavyesini alacağım ama ürün satıcısı güvnilir mi, ürün orijinal mi emin olamadım. Ürünün linki ise bu...
  11. T

Egzoz fan gerekli mi

Arkadaşlar, yakın bir dönemde Corsair'ın icue 4000x model kasasını almayı düşünüyorum ama kasaya egzoz fana gerek olup olmadığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  12. T

Asus Rog Maximus XII Formula vs Extreme

Arkadaşlar, bu iki anakarttan hangisi daha iyidir ve neden? Cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
  13. T

Sensheiser Gsx1200 Pro ve Scarlett 2i2 aynı anda kullanılabilir mi

Arkadaşlar bende Sensheiser Gsx1200 Pro var ve yakın bir zamanda Shure SM7B alacağım. Normal olarak bununla beraber ses kartı almam gerekecek ve ses kartı olarak da scarlett 2i2 almayı planlıyorum. Ama aklıma bir soru takıldı. Acaba bu iki ses kartı yani Sensheiser Gsx1200 Pro vs Scarlett 2i2'yi...
  14. T

Corsair LL120 Msı Mystic Light

Arkadaşlar, yukraıdaki fanları kullanmayı dşünüyorum ve anakart olarak da Msı Z490 Godlike kullanacağım. Acaba bu fanlar Msı Mystic Light ile kullanılabilir mi ve kullanılabiliyorsa bunu nasıl yaparım? Yardımlarınz ve cevplarınız için teşekkürler.
  15. T

Cooler Master C700M Push Pull

https://www.itopya.com/cooler-master-cosmos-c700m-rgb-aydinlatmali-tempered-glass-full-tower-kasa/
  16. T

Arkadaşlar, yukraıdaki kasanın üstüne veya önüne push pull sıvı soğutucu radyatör kurulumu yapabilir miyim? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
  17. T

Audio-Technica AT2050 için pop filtre önerisi

Arkadaşlar, Audia-Technica AT2050 kullanıyorum ve uzun bir zamandır pop filtre arıyorum. Bütçe sıkıntı olmaz ve kaliteli olursa sevinirim. Yoksa bu mikrofonu pop filtre olmadan da kullanabilir miyim? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler. 1591076798 Arkadaşlar bir de daha yeni gördüm...
  18. T

Arkadaşlar yukarıdaki kasanın üst veya ön tarafına push pull fan dizilimi yapabilir miyim? Yardımarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
  19. T

Msı Sekira 500x Vs Cooler Master H500M

Arkadaşlar, bu iki kasadan hangisi daha iyidir ve neden? Kasalara, cooler master ml360r rgb sıvı soğutucuyu takacağım. Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
  20. T

Cooler Master SF360R ve H500M

Arkadaşlar bu iki ürünü alacağım ve fanları, h500m kasasının önüne koyacağım. Acaba güzel duru mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
Geri