Arama sonuçları: *

1. B

❌İndirim Bitti! ASUS ROG-STRIX-RTX5070TI - 61.703

nolmuş olm bu fiyatlara ben en son 4k'ya 1660S almıştım
  2. B

8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

Kullanım amacına bağlı dostum genelleme yapamazsın . Ben 1 yıl önce 1660 Super kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam 6 Gb idi . Yani beni fazla fazla karşıladı render'da aldım , forzada oynadım , ağır grafikli oyunda açtım . Senin amacın her oyunu 4k Max'ta açmak ise tamam yetersiz ama 1080 p...
  3. B

I5 14400f 4093 mhz ve 55 watt ı geçmiyor kafayı yemek üzereyim

Hocam kıyas gibi olmasın ama Ryzen 5 5600'ler bile valoda 400-500 arası alıyor . Bios ayarlarına bak bi bence
  4. B

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Anime izlemem . biftek mi döş mü
  5. B

Yardım 1 milyona araba önerisi

Önerim Vw Tiguan 1.4 tsi 2011-15 arası . Genç arabası demissin ama hafif gence kaçan kroniği olmayan 1.4 yani diğerlerine göre az yakan çok güzel bir araba . Şuanlık bizde aile arabası ama ben seneye ehliyet alınca çatır çutur binerim güzel araç
  6. B

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

Hocalarım sistemler yakıyor Allah hayırla kullanmayı nasip eylesin 😏
  7. B

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

üff bune be düştüm
  8. B

AYT MAT nasıl yapılır

Tyt'de ilk 12 konu var . Onları 1-2 ay içinde erit gelişimini göreceksin . Büyük ihtimal tyt temelin eksik.
  9. B

Yeni çakım geldi. Haps Bugs voyager

Güzelmiş hocam hayırlı olsun . Ben meyve bıçağından devam :D
  10. B

Herkesin elinde cins köpek

Hocam hayvan bakmak bana zor geliyor insanlar bu paraları basıp nasıl alıyorlar bilmiyorum . üstüne ilgi , mama , gezdirme , muayene falan derken baya işli . Bana göre en masrafsız ve güzel hayvan papağandır . Konuşmaya kadar eğitilir yılda bir veteriner + ucuz mama
  11. B

Tır şoförü olmak nasıl (E planı)

Hocam F planı gelir mi
  12. B

Klavye Önerisi.

Güzel kardeşim burası forum sitesi başlık açarken dikkat etmelisin . Böyle başlık atınca insanlar daha hızlı cevaplamıyor aksine insanın cevaplayası gelmiyor . Üstüne o da yetmiyor seni kınıyorlar .
  13. B

Ekran kartı yatırımı

Riskli gibi gözükse de bence altına yatırmak uzun vadede sağlam kar getirir . Ekran kartı riskli . İleride fiyatı düşme olasılığı var . Mesela eskiden 2080 , 980 gibi kartlar ateş pahasındaydı , şimdi gayet makul fiyatlarda temiz de buluyorsan alıyorsun . 1770239234 Bir de yüksek dozda mesela...
  14. B

İkisini de oynamadım Lahmacun mu et döner mi ?
  15. B

İkisini İkisini de oynamadım . Tesbih şıkırtısı mı yoksa alüminyuma tırnakla vurma sesi mi ?
  16. B

Altın
  17. B

Kaç günde duş alırsınız?

Çok değişiyor . Okul varsa 2 günde bir okul yoksa haftada bir
  18. B

Şahsen ağır programcı , kodcu değilim . Böyle biri olsam kesin linux kullanırdım. Küçük projeler Unity , unreal vs çalışırken windowstan yanayım . Linux'un hala program açmakta sıkıntısı olduğunu düşünmekteyim . MacBook mu ? Windows mu ?
  19. B

Cevapsız . Cam balkon mu Pvc cam mı ?
  20. B

Tabii ki de Rus karşılaştırması bile ''Bence'' olmamalı
Geri