Arama sonuçları: *

1. Sargent_D

Manhuntfixer.zip virüs mü?

Malwarebytes'de temiz çıktı ama sadece 200 bin dosya tarıyor? hocam pekala spotify'dan nasıl ve niye çıkış yapıldı hocam bu bir virüs belirtisi midir ve keylogger cart curttan şifremi bulmaya çalıştığı için mi hesaptan çıkmıştır? 1754210517 Malwarebytes beni gerçekten şuan çok şaşırttı...
  2. Sargent_D

malwarebytes maalesef Türkiye'ye erişimini kapattı yüklemiyorsunuz
  3. Sargent_D

Kaspersky'la yaptığım tam tarama şuan bitti 0 tehdit bulundu
  4. Sargent_D

hayda pekala metin belgesi açılmadı bilgisayarı 2 defa yeniden başlattığımda yani mouse imleci bekleme işaretine dönüyor bundan kaynaklı mı? 1754208191 ama şuan açılıyor rahatlıkla metin belgeleri
  5. Sargent_D

Valla hocam bi anda spotify'den çıkış yaptı ki hala oturum açılmadı bilgisayarı açtığımdan beri hesabada girmek istemiyorum herif bağlantıyı alıp girmesin diye
  6. Sargent_D

Eyvallah hocam cansınız <3
  7. Sargent_D

Selamlar dün Manhunt'a başlamak istedim fakat oyun hatalarla dolu bundan dolayı GitHub'dan ermaccer adlı kişinin manhuntfixer.ZIP adlı dosyasını indirmiştim çok önceden fakat güncelleme gelmiştir falan diye yenisini indirdim sonra Kaspersky'la dosyayı tarattım temiz çıktı aynı şekilde...
  8. Sargent_D

Plutonium VirusTotal’de virüs algılanıyor

toplam Kaspersky'la 5 kez tarama ve Microsoft Malware Cleaner ile 1 tarama yaptım ve hepside temiz çıktı fakat bugün bilgisayarımı açtığımda bilgisayar çok garip bir şekilde açıldı normalde bende Windows Logosu gözükmez ve çözünürlük hep 1920x1080 olurdu fakat bugün açtığımda ise çözünürlük...
  9. Sargent_D

trojan varsa nasıl şifre çalmıyor hocam? ekranı falan izliyordor yani burada kaspersky’dan yeniden tarama yaptım temiz çıktı
  10. Sargent_D

neler yapıyor hocam?
  11. Sargent_D

hocam ağır bişi yok derken neler var ve ben dün bütün şifre değiştirmelerini cart curt bilgisayar üzerinden yaptım sizce napmalıyım?
  12. Sargent_D

hocam vallaha sildim dosyayı direkt https://plutonium.pw/docs/install/ ama sitesi bu indirebilirsiniz.
  13. Sargent_D

kanka adam neler yazmış emin miyiz güvenli olduğundan?
  14. Sargent_D

haydaa ne yapacağız o zaman vallaha 3 defa kaspersky’da tam tarama yaptım herhangi bir sonuç çıkmadı birde kaspersky’da tam tarama sonuçlarında 1 milyon dosya tararken ikinci üçüncü tam tarama yaptığım vakit 700 bin dosya taradı
  15. Sargent_D

Hocam pekala şifrelerimi değiştirmeli miyim?
  16. Sargent_D

Öncelikle selamlar Call Of Duty World At War oyunu için eskiden kullandığım fakat bir zararını görmediğim Plutonium yazılımını tekrardan Zombies modunu oynamak için indirdim indirirkende ne olur ne olmaz VirusTotal'a tarama yaptırayım dedim tarama yaptırdığım vakit ise MaxSecure...
Geri