Arama sonuçları: *

1. M

Görüşleriniz nedir alınmalı mı 37k

Kasayı James Donkey tercih etmeyin, işlemci soğutucu tercihiniz de sıkıntılı 120mm olmasına dikkat edin onun dışında diğer parçalar iyi gözüküyor.
  2. M

Bu nedir yardım eder misiniz

Nvidia'nın bilgi sistemine benziyor ALT+R ile kapatabilirsiniz
  3. Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu

Comment by 'mertcansen' on the classified ad 'Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu'

Konum İstanbul/Çekmeköy.
  4. Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu

Hocam kağıtta Cloud III yazıyor, size ekstra olarak mail'i de attım, yperx cloud II kulaklığımın plastik bağlantısında bulunan çatlamalardan dolayı Cloud III gönderildi. Mail'e tekrardan bakarsanız sorun açıklamasında Cloud II, parça açıklamasında da Cloud III yazıyor. Ürünün yanında bir tek...
  5. Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu

Hocam geç dönüş sağladığım için kusura bakma bilgisayarı açamadım bir kaç gündür. Evet bulunuyor aşağıdaki ekte görebilirisiniz.
  6. Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu
    Closed

Satılık Sıfır Hyperx Cloud III Kablolu

Ürün garanti tarafından gelen değişim ürünüdür. 02/07/2025 tarihlidir.
    2,499.00 TRY
  7. AMD Ryzen 5 8400F | DDR5 | RX 7600 8GB GAMİNG EKRAN KARTI
    Satılmış

Satılık AMD Ryzen 5 8400F | DDR5 | RX 7600 8GB GAMİNG EKRAN KARTI

İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F 4.2GHz (Max 4.7GHz Turbo) | 6 Çekirdek | 16MB Önbellek | AM5 Soket Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 MINI V2 (5x6mm Isı Borulu | 120mm Hava Soğutma) Anakart: MSI PRO A620M-E | DDR5 6000MHz(OC) | AM5 Soket | mATX Ekran Kartı: PowerColor Fighter RX 7600 8GB...
    25,500.00 TRY
Geri