Arama sonuçları: *

1. A

Bu monitörün oyun performansı nasıl?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg279qm1a-1ms-280hz-full-hd-ips-monitor.html?gad_source=1&gad_campaignid=21003505672&gbraid=0AAAAAD1jfPiEvhe_JssF_JawvrP87vLKR&gclid=Cj0KCQjwwsrFBhD6ARIsAPnUFD2Ph3NEYQwf3NM5p8w1ox6fw4K-JiC-begPncEkIMV_Q9mErGRtNcIaAjhcEALw_wcB#urun-ozellikleri...
  2. A

Hocam 2k için öneriniz nedir acaba demin attıgınız monitörden fiyat olarak aşşagıda olan bir şey var mı acaba
  3. A

Hocam attıgınız monitörü inceledim çok beğendim 24 25inc tarzı modelleri varmıdır ucuz?
  4. A

Hocam indirimdeydi o 9kya aldım 1756583141 İade oluşturdum hocam teşekkür ederim
  5. A

Hocam oled benim icin sorun olur uzun saatler bilgisayar başında olucam muhtemelen benim icin tn veya ips lazım hz de önemli 2k olsa tadından yenmez 24için bütcem muhtemelen ama bulunabilirse 27 bütcem 9k
  6. A

Hocam bu monitörü aldım zaten sorun yaşarmıyım acaba iade etmelimiyim? Çok fazla ghosting sorunu yoksa ki baktıgım kadarıyla asusun teknolojileriyle destekliyo bunu ghosting olmuyor 1756582192 Önerebileceginiz 27 inç 2k ıps monitör var mı acaba 1756582228 Cs tarzı oyunlarda 4.3 şekliyle...
  7. A

8. A

Bu monitör cs tarzı rekabetci oyunlarda nasıl iş çıkarır? https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27vqm1b-27-280hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-fast-va-curved-gaming-monitor_u27225
  9. A

50 bin tl pc toplama

Hocam bu bütcemi biraz aşıyor bana monitörle beraber lazım da
  10. A

50 bin tl pc toplama

O daha iyi olur hocam
  11. A

50 bin tl pc toplama

50 bin bütcem var pc ve ekran f/p ne önerirsiniz acaba ütopya gibi sitelerden toplama pc de olabilir
  12. A

25-30K F/P SİSTEM ÖNERİSİ

25-30K CİVARINDA SİSTEM TOPLAYACAĞIM GENEL OLARAK FPS OYUNLARI OYNUYORUM ELDEN RİNG TARZI OYUNLARI DA OYNUYORUM.
Geri