Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayar açılmıyor yardım gerekli

tanıdığım tecrübeli bir yakınım yok ondan dolayı tamir işinden anlayan olur veya herhangi yardımı olacak biri olursa güzel olacakta
  2. S

ben bilgisayarı kendim topladım amma velakin bilgisayarın power tuşuna basıldığında tekte açılmıyo böyle monitörün düğmesine basılı tutuyorum psu yu aç kapa filan yapıyorum yani uzun uğraşlar sonucunda açılıyo açıldıktan belirli bir zaman sonra neden oluyo bilmiyorum ama kendi kendine kapanıyor...
  3. S

valla sorunu anlayamadım ondan nasıl anlayabilirim acaba onun yollarını arıyorum
  4. S

Bilgisayar çok uğraş sonucu açılıyor. Açıldığında ise belirli bir süre sonra kendi kendine kapanıyor sorunu anlayamadım ne zamandan beri uğraşıyorum fakat bir netice çıkmadı yardıma ihtiyacım var
  5. S

Kasa aç tuşuna basıldığında monitöre no signal yazısı düşüyor Acill!

Kasayı başlatıyorum monitörü açtığımda ekranda no signal düşüyo nasıl halledebilirim
  6. S

Kasa Tuşuna Bastiğimda Ekrana Görüntü Gelmi̇yor Aci̇i̇ll!!

KASA TUŞUNA BASIYORUM EKRANDA NO SİGNAL YAZISI ÇIKIYOR SORUNUM NERDE ACABA BİLMİYORUM ACABA YARDIMCI OLABİLCEK VARMI ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
  7. S

Bilgisayara ekran gelince belirli bir süre sonra no signale düşüyor

evet açıyorum bikaç işlem yapıcağım sırada no signal ekranı geliyor
  8. S

Bilgisayara ekran gelince belirli bir süre sonra no signale düşüyor

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum açıldıktan 5 10 dakika içinde no signal hatasıyla karşılaşıyorum
  9. S

Çözüldü✓ Kasayı kendim topladım fan dönmüyor

Beyler kendim bilgisayar topladım fakat fanlarım dönmüyor sorun nerde acaba yardımcı olabilcek varmı
  10. S

Anakartım kasaya uyar mı

Arkadaşlar kasaba göre anakart almak istiyorum da msi pro b650m-b anakart alsam rgb konusunda sıkıntı çıkartmaz değil mi
  11. S

Anakart uyumu için almam gerekiyor mu

reis şuan param yok ya
  12. S

Allah razı olsun
  13. S

ne yapmam gerekir
  14. S

biostar b650mt valla yardımcı olursanız çok iyi olur
  15. S

Beyler kasamla anakart için rgb sürücüsü almak zorunda mıyım anakartım biostar
Geri