Arama sonuçları: *

1. Berat4123

Bu Sistem alınır mı?

hepsiburada yerine gaming gen itopya ve İncehesap gibi sitelere bakabilirsin buralarda genellikle hepsiburadaya göre daha ucuz oluyor 1772607454 dediğim siteler taksit imkanıda sunuyor
  2. Berat4123

Deneyimlerinize göre en stabil nvdia driver sürümü hangisi

son driverden sonra droplar düşük fps ler resident evil requieme optimize diye indirmiştim fakat baya bi sorunlu bana en stabil ve düzgün çalışan driveri önerir misiniz?
  3. Berat4123

Psuda coil whine sorunu var herhangi bir zarar verirmi sisteme

valla bende uzun zamandir ekran kartinda saniyodum buda biraz canimi sıkıyordu ama psuda cikti ekran kartinin dibine soksam kulagimi hic bir sekilde ses gelmiyor yada psunun sesi bastiriyor olabilir sorun olcagini bende dusunmuyorum sadece sormak istedim 1770845453 yok ya ses başlarda az olunca...
  4. Berat4123

Psuda coil whine sorunu var herhangi bir zarar verirmi sisteme

arkadaşlar uzun zaman boyunca sesin ekran kartindan geldiğini dusunuyordum fakat ses psudan geliyormuş bugun dikkatli bir inceleme yaptiginda farkettim😄 ses biraz kulak tirmaliyor sizce ses herhangi bir sorun yasatirmi
  5. Berat4123

Bilgisayari yeni topladık bios ekranına atmıyor

bilgisayari yeni birleştirdik fanlar falan çalışıyor ekran kartındada sorun yok ama sinyal yok diyip kapanıyor sorun nedir
  6. Berat4123

Kasa içindeki kabloları tam olarak ne yapacağız

siyah şey led bütün ledleri bağlamış onu sanırım psu ya takmamız lazım
  7. Berat4123

Kasa içindeki kabloları tam olarak ne yapacağız

fotoğrafı aşağıya bıraktım
  8. Berat4123

Nvdianin son dirverini yükleyen varmı

son dirveri kuran biri varmı herhangi bir sorun varmı ona göre bende kuracağım bi önceki sürüm sorunluydu bende
  9. Berat4123

Valorantta 500 fps alırken 200 lere düştü sebebi nedir

yani hocam fps banada fazla geliyordu ama birden düştü diğer oyunlarda sorun yok
  10. Berat4123

valla hocam 450 verıyodu mac ıcınde sımdı bazen 200 altına bıle dusuyor 1766070047 birde nvdia appdan optimize edemiyorum oyunu
  11. Berat4123

r5 7600 rtx 5060 ti
  12. Berat4123

arkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
  13. Berat4123

arkadaşlar ekran kartınü ddu ile silip yeniden kurmuştum ondan sonra fps im 200 lere kadar düştü sebebi nedir bilen varmı
  14. Berat4123

Nvdia son driveri sorunlumu

5060 ti
  15. Berat4123

driverdenmiş hocam düzeldi😃
  16. Berat4123

benimde önceki sürüm 581.80 gözüküyor bayadır dirver güncellemiyordumda ondan dolayı😄
  17. Berat4123

önceki sürümüm 580.97 ymis onda sorun yaşamıyordum ona geçeyim bence
  18. Berat4123

hocam driveri sildim yeniden basladi şuan sizce en son sürümümü kurayım yoksa buna geçmeden önceki sürümümü
  19. Berat4123

chrome sorun değil hocam valoyu halledebilsem yeter bana
  20. Berat4123

onu deneyeceğim şimdi olmadı eski sürüme geçeriz artık
Geri