Arama sonuçları: *

1. Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !

Reply to question by 'zElysion' on the classified ad 'Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !'

satmasın hocam sıkıntı yok tek tek toplarım ilginize teşekkürler
  2. Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !

Reply to question by 'zElysion' on the classified ad 'Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !'

isterseniz linkleri atarım burda bulunamayacak tek şey ram olur o da fahiş fiyattan satmaya çalıştıkları için. malum ddr4 ram için 6-7 lira yazan insanlar var. sizde öyle satmak isterseniz bilemem.
  3. Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !

hocam parça parça bakıldığında sarı sitede işlemci 3 e anakart 2.5 a ram i de 2-2.5 bine bulunuyor. ortalama 7500-8000 desek sizden 7000 tl ye almak size de bana da yarıyor gibi görünüyor. tabii sizin için de uygunsa.
  4. DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU

Question by '{name}' in classified ad 'DEEPCOOL CH-510 MESH DİGİTAL + 650W PK650-D PSU'

Selamlar hocam, hayırlı satışlar. İlanınızla ilgileniyorum, sistemimi topluyorum şu an. Birkaç sorum olacaktı: Kasanın fanlarında veya öndeki dijital göstergede bir sorun var mıdır? Özellikle psu nun daha önce içi açıldı mı veya bir sorunu, kablolarda ekleme/hasar var mıdır? Mümkünse kasanın...
  5. Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !

Question by '{name}' in classified ad 'Hazır sistem isterseniz parça parça da kullanabilirsiniz !'

Selamlar hocam, hayırlı satışlar. işlemci, anakart ve ram üçlüsünü bundle olarak almak istiyorum. Bu üç parça için 7000 tl bütçem var. Eğer sizin için de uygunsa, nakit/havale şeklinde hemen değerlendirebilirim. Konumunuza göre uygun olduğunuzda elden test ederek alabilirim.
  6. Z

2.el 20-25 arası sistem toplama

Selamlar, ps5 ten bilgisayara geçmek için 2. el sistem toplamak için araştırma yapıyorum ama her kafadan başka ses çıkıyor. biri diyor ki 3060 al diğeri diyor ki o paraya 3070 veya 6700xt var, sonra başka biri o paraya çıkmışken 6800xt zorla vs. Aldığımda 3-4 yıl ufak tefek yükseltmelerle beni...
  7. Z

Yardım HYPERX CLOUD 2 CORE WIRELESS vs HYPERX CLOUD 3

Abiler konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, genel kullanımda cloud 3 wireless nasıldır? Hem cs2 gibi ya da apex gibi oyunlarda ses kasıcam aynı zamanda müzik dinleyeceğim ara sıra film izleyeceğim. Hem pc hem ps5 bağlanması benim için önemli ayrıca kablosuz olması da çok iyi fakat genel...
  8. Z

İKİ SİSTEM ARASINDA ÇOK KALDIM HANGİSİNİ ALMAYALIYIM

Her anlamda perfedge 5a
  9. Z

35-40k arası uzun ömürlü sistem

Yazdan sonra toplamak üzere 35000-40000 arası sistem bakıyorum. amacım uzun ömürlü, güncel donanımlı bir sistem toplamak.kullanım amacım oyun, günlük, photoshop ve temel düzeyde 3d programlar. 3-4 yıl götürmesi önemli. 2k olması zorunda değil fakat 5060ti gibi sistem alırsam 2k oynarım gibi...
Geri