Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Mchose v9 pro cızırtı sorunu

Teşekkür ederim hocam bu akşama eve geçince deniyecegim.
  2. H

Mchose v9 pro satın aldım yardım lazım!!

Tam olarak ne için eq kullanıyorsun fps için mi yoksa farklı bir kullanım mı
  3. H

Mchose v9 pro satın aldım yardım lazım!!

Merhaba dostlar üste yazdığım gibi Mchose v9 pro satın aldım, bu kulaklığı daha kaliteli birsey için nasıl kullanmam lazım fps oyunlarında ses kasmak için satın aldım hangi uygulamayi yüklemeliyim nasıl bir ayar yapmalıyım bilgi verirseniz çok iyi olur eyvallah!
  4. H

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Merhaba hocam bende nova 7 gen 2 var tam uygun eq ayarlını yapamadım sanirim ses kasmada biraz zorlanıyor gibiyim bi kaç farklı eq ayarı denedim ama adamın tam olarak nereden geldiğini anlayamıyorum alttan mı üstten mi eq ayarların fps oyunları için uygunsa paylaşır mısın ?
  5. H

Yardım Mchose v9 pro cızırtı sorunu

Knk ses kasmak için olan ayarlarını paylaşır mısın ?
  6. H

Öneri Arkadaşlar mchose deneyimlerim sorular?

Merhaba hocam v9 pro satın almayı düşünüyorum. Zula, valorant tarzı fps oyunlar oynuyorum. Kulaklık ses kasmak için gayet iyi mi yoksa iade eder eh işte seviyesinde mi ? gelen adamın uzaklık, yakınlık seviyesi , yüksekten atlama sesi net bir şekilde ayır edebiliyor musun? beni aydınlatırsan...
  7. H

Yardım Steelseries nova 7 gen 2 sonar ayarları

Merhaba dostlar Steelseries nova 7 gen 2 satin aldım fps oyunları için sonar ses ayarlarını bilen yardımcı olabilecek var mı ve uygulama içerisindeki diğer ayarlar nasıl olmalı teşekkürler.
  8. H

5.000 TL kulaklık önerisi(Razer blackshark V2 X iade)

Linki var mı hocam ?
  9. H

Jak almıştım hocam.
  10. H

Beyler yazdığım gibi Razer blackshark V2 X kulaklığı yaklaşık 10 gün önce Amazon’dan satın alıp denedim ancak zula , valorant tarzı fps oyunlarında ses kasmak için iyi yeterli değildi yaklaşık 5 K civarında f/p bir kulaklık arıyorum ses kasarken rahat rahat kasmak istiyorum önerilerini...
  11. H

Razer blackshark v2 x alınır mı

Merhaba hocam ben yaklaşık 10 gün önce 1700 tl ye Amazon’dan satin aldım fiyatlarına göre f/p ama beni tatmin etmedi açıkçası sesler sesler tam net nereden geldiği belli olmuyordu zula, valirant gibi oyunlar oynuyorum, 3 güm önce iade ettim.
  12. H

Numara üzerine kayıtlı iPhone

Merhaba beyler tek hat numarası üzerine kayıtlı iPhone marka telefonlar uygun fiyata satılıyor. Bu şeyler gerçek mi yoksa dolandırıcı mı, alinir mi bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi Fiyat listesini ekliyorum.
  13. H

Google her aramayı açmıyor?

Beyler yeni sistem topladım bgooglede arama yaptigimda cikiyor ama tıklayınca açmıyor güvenli mod gibi birsey mi var acaba ?
  14. H

Oyunda tam ekran yapamiyorum ?

Hayır olmuyor hocam öyle denedim
  15. H

Oyunda tam ekran yapamiyorum ?

Beyler zula oynuyorum girişte böyle kaldı tam ekran yapamiyorum f11 e bastım ama tak ekran olmuyor.
  16. H

AMD driver takılma sorunu

sagolun hocam sıfırladım.
  17. H

Hocam bulamadım da link atabilir misiniz ? 1764764537 İsmi nedir hocam
  18. H

Beyler rx9060 xt 16 gb kullanıyorum driver ayarları değiştirdim dün oyun daha çok fps veriyor ana takılma falan olur driver nasıl sıfırlayabilirim yada direk driver silmek istiyorum çözüm önerileriniz var mı ?
  19. H

Hava soğutma sökme işlemi

Hocam sorunu hallettim sanırım BIOS ayarlarından eco mod bulunuyor açınca reender, video düzenleme gibi işlemlerde %5-10 oyunlarda ise %0-2 arasında performans düşüklüğü oluyormuş ama sıcaklık değerleri 20-30 derece düşüyor fan sesi duymaktan kurtuluyorum. OCCT de CPU testinde 65 derecelere...
  20. H

Hava soğutma sökme işlemi

1764494189 Sorun 80 derece olması değil sorun occt den cpu yük testini normal seviyede başlatınca 3 saniye içerisinde 45 dereceden 80 e 90 a 95 e çıkması
Geri