Arama sonuçları: *

1. W

Soğutucunun klipsleri montaj braketine yetişmiyor

Bilgili adam biliyordur muhtemelen
  2. W

Aga herşeyi denedim olmuyo hatta iki taraftada bi vidayı gevşettim diğerini direk çıkardım zarzor taktım yine bastıra bastıra sonra havada asılı kalıyo vidasını takmadığım yerler gene olmuyo 1751242779 Knk işlemci soğutucu alcamda şu isminde 120 se olan varya bilirsin muhtemelen onun boyutu...
  3. W

Am5 işlemcim var ryzen 5 7600 Excavator v90 takıcakdım iki tarafında bulunab aşağıdaki aparata geçirmek içn kullanılan metal telimsi geçirmeli şey Aşşağıdaki şeyr yetişmiyor birine çapraz olarak takabiliyorum ama diğerine takmak için düzeltemiyorum çünkü işlemciye değiyor zorlamak istemedim
  4. W

İtopya hazır sistemdeki uyumsuz parça

tamam abi ellerinden öpüyorum aotu bitir bak
  5. W

kargo kutuları ya bide ekran kartı kutusunu yırttım biraz cok hafif
  6. W

abi abi tamam saol bide kutular falan yırtık ya yani kutu dedğm kargo kutusu falan onun disinda paketleri açdım bide yırtmadım yni biseyi cok jelatinler falan filan 1751162320 bide soğutucu falan olmadan işlemci soğutucu yani babama falan göstermek için 10 saniye falan açtım 2 3 kere sıkıntı...
  7. W

abi sen bilgili birine benziyosun burdan konusmakta zor oluyo ondan istedim merak etme abi masum biriyim zaten
  8. W

ig varmı abi
  9. W

one 1751161817 iletisim adresi verirmisin ig falan sıkıntı olmassa abi
  10. W

ben baya zaman önce bitirmistim sonra yeni sezon cıkmıstı sonra unuttugum icin izleyemedim onu 1 sezon eksik bitirdim 1751161587 tamam deniyim 1751161643 bise yokdur demi korkdum
  11. W

ne yapmamı tavsiye edersiniz yeni bir işlemci soğutucu alıp takıp denemelimiyim yada iade falan mı ayrıca aot izlemissin kralsın :)
  12. W

işlemcideki lekeler sorun çıkarırmı sizce
  13. W

adamdaki soğutucu bu alltaki yerlere oturuyo benimkinin siyah yuvarlakımsı parca buraya büyük geliyo
  14. W

nasıl bir şey belki anakart kutusunun içerisinde olabillir
  15. W

nasıl bakıcam
  16. W

İşlemci üstünde lekeler

17. W

İşlemci üstünde lekeler

Soğutucuyla ilgilide sorun yaşadım başka konu açtım ona bakabilirmisin
  18. W

İşlemci üstünde lekeler

Burdan sorduğun şeyi anlayabilirmisin bilmiyorum ama sanırım kutusuz resimde öyle ama yazıda tray yazıyo bilmiyorum
Geri