Arama sonuçları: *

1. D

Kurgu İçin Yeterli Olur mu ?

16 GB RAM ilk zamanlarda yeterli kalır zaten uzun saatler süren kurgu işlerim yok taş çatlasın 20 dakikalık fhd videolar kurguları. Çekirdek açısından da haklısın zaten bu bilgisayarlardan soğumuş durumdayım yeni tuf serisine bakıyorum şu sıralar eğer 17 inç modeli uygun fiyata gelirse veya...
  2. D

Kurgu İçin Yeterli Olur mu ?

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde de kurgu laptop tavsiyesi üzerine konu açmıştım. Bir kaç laptop buldum fakat AMD konusunda çok kararsız kaldım çok acil destek bekliyorum... Bulduğum üç bilgisayar var hepsi Asus marka ve şu modeller; 1.Seçenek: Asus Tuf FX705DT-H7115 - 7.100 tl Bilgisayar 17.3...
  3. D

Kurgu Yapabileceğim Laptop önerir misiniz? ?

Teşekkürler öneri için geçenlerde gördüm bende bunu ama AMD anlamında pek düşünmüyorum laptop için kötü marka değil ama sanki AMD oyunda daha iyi gibime geliyor ama yine de öneri güzel tekrar teşekkürler. 1590062489 Bence de 20 inç bile olsa olur fark etmez yani 😂 17.3 bakıyorum genellikle...
  4. D

Kurgu Yapabileceğim Laptop önerir misiniz? ?

Merhaba arkadaşlar, Elazığ'da Radyo Televizyon ve Sinema okuyorum ve bölümüm gereği kurgu yapabileceğim bir laptop lazım. Ayrıca biraz da oyun oynarım ( öyle en yeni çıkan oyunlar falan değil gerçek pubg varken mobile oynayan birisiyim öyle düşünün 😂 ) buna göre bir laptop önerisi yapar mısınız...
Geri