Arama sonuçları: *

1. chaspinx

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sadece depo ürünlerini nasıl listeliyoruz beceremedim bilginiz var mı acaba komple bakmak istiyorum
  2. chaspinx

Yardım Anakart yandı diğer parçalar zarar görmüş müdür?

farklı anakartla devam etmiştim sorunsuz yanma olmadı diğer parçarlımda
  3. chaspinx

Yardım Anakart yandı diğer parçalar zarar görmüş müdür?

gigabyte 610 model anakartım aynı bu şekil pert olmuştu marka karalamak gibi olmasın ama bence gigabyte anakartlar sorunlu
  4. chaspinx

Amd İşlemcilerde Gecikme Olduğu Doğru Mu?

messi seviyesi olağanüstü bi insan değilsek sanırım anlamak mümkün değil farkı
  5. chaspinx

Hem iş hem oyun için uzun süre sarjlı mouse önerisi

Merhaba dostlar home office çalışıyorum iş dışındada aktif oyun oynuyorum fps moba karışık.Hem uzun süre sarjı gidecek hemde düzgün hz değerlerine sahip bir mouse öneriniz var mı acaba bütçe 10k max
  6. chaspinx

Çözüldü✓ Expo Sonrası Sistem Kararsız Çalışıyor!

genel olarak bir sorun var sanırım hangi oyun olursa olsun alt tabta başka şeyler yaşarken sorun yaşıyorum maalesef oyunda 1 dk falan beklemeden kendine gelmiyor fps drop yiyorum aralıksız
  7. chaspinx

Epic games EAFC 26 Ön indirme

dostlar usenmeyin ukrayna vpn acip 2500 TL'ye ultimate alin ea app uzerinden hemen indirin.Ben sorunsuzca yaptim ozelden bilgi verebilirim iyi forumlar
  8. chaspinx

Çözüldü✓ Expo Sonrası Sistem Kararsız Çalışıyor!

Rica ederim,ben sacma sapan sorunlar yasamaya devam ettim alt tab attigimda ozellikle ayni sorunlari yasiyorsan destek olabilirim bilgine.
  9. chaspinx

Çözüldü✓ Kaliteli mousepad önerisi

klassegear outletinde 680 TL'ye satiyolarlar cok kaliteli oneririm
  10. chaspinx

O Zamanları Hatırlayabilir Mi?

Direkt aynı yıl olduğundan kendimden örnek vereyim 2010u hayal meyal hatirlarsin yani ufak ufak parçalar olur hatta bende 2013 öncesi yok denebilir.Ben sanmıyorum ki hatırlasın tamamen şov yapılmış
  11. chaspinx

Çözüldü✓ Rtx 5070 Sistem 240hz monitör taşır mı ?

Benzer sistem ozelliklerine sahibim yayin acmiyorum ben 360hz kullaniyorum valoda csde dusmuyorum pek fazla altina bencr 240, yayindada cok rahat kullanilabilir dostum
  12. chaspinx

Bilgisayarim format atilmiyor mavi ekran veriyor

Kullandiginiz usb ile alakali olabilir ve arkadaslarin dedigi gibi sifir pcde once bios update yapmak saglikli olan umarim cozulur amerikali ağabey
  13. chaspinx

7600 5070 sistem drop sorunu

Ayni sorunlarini yasiyorum maalesef ozellikle alt ab attigimda oyunlar bozuluyor cozumunu bulamadim tam olarak ama pcie 4 e gecince cozuluyor yazmis bazi yabancilar onlarin yalancisiyim.Belki expo kapamak cozebilir ayriyetten 1757468452 Bana sorun ramlerde dediler mesela sizin ramler farkli yien...
  14. chaspinx

Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

ben aldım aktif fc25 oynuyorum 26yıda onla oynayacağım valla bir sorun yaşamadım ama 1 ay oldu alalı.Pc için her şeyle uyumlu diye aldım açıkcası rahatta bence
  15. chaspinx

YENİ PC ALT TAB SORUNU

denedim değişmiyor maalesef aynı durum devam
  16. chaspinx

Geçici Ücretsiz Broilers Steam'de ücretsiz

biz bi girdik kafamız basmadı nasıl oynandığına maalesef ama bedava bedavadır..
  17. chaspinx

YENİ PC ALT TAB SORUNU

bios güncel ekran kartı güncel windows güncel neyim eksik anlamıyorum her zaman olmasada bazen acayip yavaşlıyor bilgisayar komple.Windows 11 kaynaklı olabilir ?
  18. chaspinx

YENİ PC ALT TAB SORUNU

Merhaba dostlar oyunlarla çözünürlüğüm aynı 1920x1080 ikinci monitörümde aynı çözünülürüğe sahip ikiside 1080p monitörler sadece hzler farklı.Lol valo fifa aklınıza ne gelirse alt tab attığımda oyun ya bozuluyor yada çok geç geliyor siyah ekran kalıp bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba ...
  19. chaspinx

IPHONE 16E ALINIR MI ?

Ya reis ben anlamadım ki iphone 16da 60 hz buda 60 hz ekran olarak hiç bir farkı yok tek eksiği kamera ve mag safe
  20. chaspinx

IPHONE 16E ALINIR MI ?

yd cihaz kullanıyo gemici arkadaşım whatsappdan arayabiliyo sadece falan onla mı uğraşılır dayı allah aşkına hiç girmem o toplara alırım 16E kullanırım daha iyi
Geri