Arama sonuçları: *

1. D

Laptoptan Monitore Dp kablo görüntü aktarımında hertz sürekli değişiyor.

Arkadaşlar dp kabloyla görüntü aktarıyorum Asus Fa507nv laptoptan ktc 25ınch monıtore monıtor 200hz oc yapıyor ben 180 ayarlıyorum ama bilgisayarı her yeniden açtığımda laptopun 144hz çözünürlüğüne düşüyor ben tekrardan 180e çıkarıyorum bunun çözümü var mıdır yada başına gelen teşekkürler.
  2. D

Turknet Fatura Sorunları ve Yardım Talebi

eyvallah hocam çok saolasın dediğin gibi yapıcam bende.Söylediklerine imzamı atarım .
  3. D

hocam sen maşallahın var ben bu yazdıklarını hepsini not alıp ezberlicem ona göre ayık olmam lazım son zamanlarda bu tarz işler başıma çok geliyor.Memlekette işini düzgün yapan nerdeyse adam kalmamış 1752164167 sana bişey dim mi benim aklıma da o geldi ve hatta forumda bi kaç kişi gibir bi...
  4. D

Helal olsun sana vallahi adamın dibisin söylediklerini not alıyorum ben 3 forumdan sürekli konu açıp özeldende turkneti rahatsız edip patronların isimlerine kadar ulaştım maillerine kadar yollucam vallahi hocam denetimle çıktım cezaevinden bu alçaklar beni tekrar içeri sokucak zaten aldığım...
  5. D

Valla helal olsun.Şimdi ben baya tartıştım arayan adamla dedim böyle böyle sistemde bu borç var ödemeniz gerekiyor dedi dedim sizin sistem baştan beri yanlış borç çıkarıyor bana kabul etmiyorum düzeltin ben bişey yapamıyorum dedi bende illa gelip binada olay mı çıkarayım dekontlarda var bende...
  6. D

evet alt yapım fiber 1752156622 aynen öyle yapıcam bunların bi temsilcileri var her biri birbirinden akılsız çözemiyorlar makina gibi aynı şeyi tekrarlıyolar ayar oldum.
  7. D

eski hesabımı gibirnete tasımıstım orda yüksek ping olunca tekrar bunlara döndüm. Bunlarda aradı eski firma geçişe izin vermez sen iptal ettir bunu biz aylık kurulum ücretine indirim yaparız dediler böylece ilk ay geliş kodunuda kullanamadım.Belkide sorsaydım geçiş kabul ederdi gibirnet her...
  8. D

eğer bu kadar kolay olucaksa sıkıntı yok ama cidden bunlardaki faturalama sistemi saçmalıklar çok can sıkıcı mevcut aboneliğimi düzenli ödüyorum ama eskisine böyle yaparlarsa yeniyede hiçbi ödeme yapmıcam çünkü günün sonunda ben urasıcam öyle olacağına onlar uğraşsın karta bloke koyarlarmı o...
  9. D

Turknet aboneliği açtırdım arkadaşlar toplam 37 gün kullandım.İlk ay 640tl fatura çıktı 500tl internet hadi 800tl kurulum ücretinin ilk taksitiydi. Sonrasında 8 gün daha kullandım her neyse hizmeti kapattırdım.326.6tl,466.72tl,639.90 tl toplam 1433 lira para ödedim.Bana az önce bi 653tl daha...
  10. D

Aula S99 tuşlara görev atama nasıl yapılır ?

Arkadaşlar aula s99 klavye aldım çok güzel memnunum türkçe zaten ama alt tuşuna basınca windows açılıyor.Birde asus tufa15 laptopa bağlı ve o laptopta fn+alt+r tuşuyla fps,işlemci vs göstergelerini açabiliyordum şu anda açamıyorum. Son olarak keyboardtester sitesinden test yaptım ilginç bi...
  11. D

Laptop monitore bağlandığında kapağı kapalı zararı var mı ?

Arkadaşlar laptop için klavye sipariş verdim evdeyken dp kabloyla bağlayıp oyun oynuyorum haliyle laptopla işim yok kapağını kapalı kullansam düğmeler acaba ekrana temas ediyormu yada sıcaklık ekrana gelerek zarar verebiliyor mu bilmiyorum ne tavsiye edersiniz. Laptop modeli : Asus Tuf A15...
  12. D

İnceleme ASUS TUF GAMİNG A15 FA507NU RTX 4050 R5 7535HS İnceleme

güzel aslında normal usb ye göre aktarm hızlarında gecikme vs skntı olrmu
  13. D

cevaplar için teşekkürler aslında benim klavyede usb c olucak diğer ucu usb a olucak şimdi zaten standn usb sini bağladı bi girise diğer usbde mouse var o yüzden çift uçlu typc alsam klavye calısır mı
  14. D

Hocam aynı laptopun 4060lısı var bende genel olarak memnunum ama aldığımdan beri ekranda bazen 5 saate bir bazen yarım saatte bir bazen 20dakkada bir göz kırpması yapıyor anlık milisaniyelik ekranı ktc monitore bağladım ordada oldu neden yapar. Ayrıca hdmi girişindem ktc H25t7 monitore...
  15. D

Pingimi nasıl daha fazla düşürebilirim ?

bunu bu modemle yapamıcaksam kalsın zaten acaba önceki huaweide yapabilirmiydik.
  16. D

bu arada ben sakaryadayım . 1751711518 oyunlarda 30-35-40-45-50 bu rakamlar sürekli oluyor şu ana kadar 60 görmedim daha ama eskiden başakşehirde fiber superonlıne vardı 2ms alıodum oyunda 1ms 2ms alıodum 30a göre illaki farkeder.
  17. D

Çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın.Fiber internet var altyapıda sen normal diyosan yapacak bişeyde yok tek kafama takılan 4ms olan 8ms nasıl fırladı bida inmedi onu çözemedim bu ip falan değişiyor ya acaba ondan mıdır.Yada modemden mi bakalım modem ayarıyla çözüledebilir inşallah basit...
  18. D

acaba nasıl yapabilirim bende A olaraktan varmı yapabileceğim bişeyler. 1751703478 evet bende anlamıyorum onu neden öyle. 1751703507 3600p modemim var ne önerirsin ne yapmalıyım teşekkürler.
  19. D

Teşekkürler cevap için ben aslında bufferbloat falan da anlamıyorum ama önceki modemim huawei LG8245X6-50 modeliydi. 4ms pingim vardı ne güzel..Ben kaşındım gittim taşıma yaptım gibirnet diye firmaya aynı modemle ucuz diye orası da ping 10-12lere geldi ucuz etin yahnisi hesabı turknete döndük bu...
  20. D

Teşekkür ediyorum cevap için bilemedim işin açıkçası neden 4ms bile olsa yükseldi o kafamı karıştırdı.
Geri