Arama sonuçları: *

1. TonyMontanaa16

Monitör Kapalı Kasa Çalışıyor!!!

Hocam PSU yu öğrendim [H3 id='Cooler+Master+MWE+650+W+MPE-6501-ACABW-BEU+Power+Supplymodeli+bu']Cooler Master MWE 650 W MPE-6501-ACABW-BEU Power Supply modeli bu[/H3]
  2. TonyMontanaa16

Hocam PSU u nasıl öğrenebilirim sistem bileşenlerim; AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz CPU Aorus b450 elite v2 Ana kart Aorus 3060ti 8GB GPU G.skills 8x2 RAM + olarak sıvı soğutmamda var bir tek güç kaynağını bilmiyorum 1751382286 Ben başta fazla tozlu olduğundan diye düşünüp...
  3. TonyMontanaa16

Arkadasım değerli fikrin için teşekkür ederim öncelikle fakat bunu daha öncesinden birisi bana söylemişti bundan dolayı HDMI kablosunu değiştirdim yeni bir kablo aldım ve sonuç yine hüsran oldu bu konunun bununla alakası olduğunu düşünmüyorum
  4. TonyMontanaa16

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır bir sorun ile karşı karşıyayım. Bazı oyunlarda belli bir süre geçtikten sonra yaklaşık olarak bu süreyi 20 ve 30 dakika arası söylebilirim , Monitörüm kapanıyor fakat Kasa aktif olarak çalışıyor Örnek olarak yaşadığım şey; Crusader Kings 3 oyununda yaklaşık yarım...
Geri