Arama sonuçları: *

1. M

Valorant mousepad önerisi

bir tane üründe stok yok .D 1774048094 kral biri on sipariş diğerindede kahverengi var sadece
  2. M

ben senin kadar prof oynamıyorum ben yüce 3 takılıyorum wraithtede sorun şu stok yok .D
  3. M

kral hic stok yok hicbirinde
  4. M

Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?
  5. M

Valorant ping sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 100mbps ve kablo ile baglantı sağlıyorum ve Mersinde yasıyorum. Valorantta ortalama pingim 45-55 ve fifa26dada 75. Oturdugum sehirden dolayı diyebilirsiniz fakat benle aynı sehirde oturup benden dusuk internetle daha fazla ping ms alan arkadasım yok. yani...
  6. M

Maks 3k ps layout gamepad

Fc26 için gamepade ihtiyacım var cakma dualshock 4 ile zorlanıyorum ps layoutlu max 3k olacak şekilde kol önerisi yapamısınız? polling rate yüksek olsun
  7. M

Yardım 5600X Sıcaklık sorunu

sahibinden daha tehlikeli bence daha cok karaborsa vb donuyor
  8. M

MCHOSE A5 Ultra vs Fantech Helios II XD3V3 vs ATK Dragonfly A9 plus vs VXE R1

4k hzde kullanıyorum kankam günde 12 saat civarı 3-4 gün gidiyor tam sarj olması 1 saat anca sürüyor
  9. M

Aldığın yer
  10. M

Hangi uygulama kral araştiriym bende biraz arkadaş için arıyorum da
  11. M

Msi mag coreliquid l240

Msi coreliquid l240 aldım 3700e iş yaparmı sizce daha iyi bir seçenek varmıydı o fiyata? Kule tipi harici sadece sıvı soğutma estetik için (beyaz)
  12. M

Kablosuz rahat oyuncu kulaklığı önerisi.

Ben hiç yaşamadım o tarz şeyler tek eksisi bataryası bence yinede senin tercihin kral
  13. M

bende şahsen şuan scyrox v6 var orta boylarda mouse superlight 2 boyutlatında çoğu ele uyar ama a5i canlı gormediğim için yorum yapamayacagım bir site vardı ordan karşılaştıma yapabilirsin mouse şema karşılaştırma yazsan bile çıkma ihtiimali var
  14. M

Hangi monitörü almalıyım

27 inch seviyosan msi mag 276cxf onerimdir yeni bir monitor ama tilt ozelliği aşırı kısıtlı. illa 24 msi bakamnı onermem aoc lenovo gibi markalara bakabilirsin
  15. M

Bilgisayar Geç Açılıyor

ssd de bir sorun var yada dp,hdmi ne kullanıyosan onda bir sorun vardır
  16. M

1000 TL gamepad önerisi

hassaslar biraz ama internet sitelerinde veya playstation, oyun ile ilgilenen mağazalarda 800-1400 civarına çakma ps4 kolları bulabilirsin. ama dediğim gibi sinirlerip bir yerlere vuruyosan kırılıyor iç parçaları. (tecrübe:D)
  17. M

muhtemelen a5 sahibiler yada sponsorluk kankam:D
  18. M

Coreliquid 360R V2 ile Ryzen 7 5700X3D'de Yüksek Sıcaklık ve Titreşim Sorunu

kabloları aralara derelere sıkıştırdıysan kablolardan birinin bir kısmı fana değiyor ve tıkırtı yapıyor olabilir. sıcaklık değerleride bu havalarda normal
  19. M

Ekran görüntü yırtılma bozulma sorunu

monitörü teknik servise yolla kral evde cozulecek şey değil bu panelde enayilik var
  20. M

R5 7500F OC ve Sonuçları

amd işlemciler sıcak çalışır hele bu sıcak havalarda o ghz ile normal dert etme
Geri