Arama sonuçları: *

1. W

RTX 4070 İçin İyi Bir İkinci El Teklif Mi?

6950xt daha güçlü yalnız
  2. W

Bu kadar yüksek kartlardan yada laptoptan takas teklifi gelirken 25 e satmamı istemenizin sebebi ne
  3. W

B Bir sorum daha olacak 4050 laptoplamı rx6950xt ekran kartı ile mi takaslarsam daha iyi bir hafta önce linç yedim şimdi ise daha yüksek teklif alıyorum
  4. W

Dalga geçen kim şimdi normalde ikinci el fiyatı 29K ben bu kartı faturasız garantisiz çalıntı olup olmadığı belli olmayan kartla aynı fiyata satacaksam ne anlamı var illaki başka organlarınla anlıyorsun 1751483985 Tabii ki de dağlar kadar fark olur zaten mercedes ile renault u bir tutanlarla...
  5. W

Ryzen 7 7800X3D-RTX 4070 Super 12GB- 32GB DDR5 RAM değer mi ?

Değer knk hepsi kaliteli modeller gpu ve cpu sadece min fiyattan 35+13 oluyor ama marka farketmez dersen daha ucuza 4070 var
  6. W

OC derecesi(fabrika çıkışlı veya sonradan) soğutma performansı parça kalitesi olarak çok fark var 3k için zotac kullanmaya değmez sen üst segment mercedesten inip Renault motorlu mercedese biner misin
  7. W

Biraz baktım palit'e benzer yanı varmı ben diyorum asus rog dengi sen geliyorsun palit diyorsun başka biri zotac ile değiştir 3k kâr demiş ben satarsam ya 4080 yada 5070ti alıcam adam zotac palit ile kıyaslıyor
  8. W

Satıp ne alıcam model yükseltmek için 20k eklemem lazım kutusuz faturasız 4070 bile 24K hadi pazarlıkla zoru başardık 20k oldu benim kartımın garantisi ve faturası var asus rog ile kafa kafaya olan bir modeli 5060 parasına vermem
  9. W

Msi Geforge RTX 4070 xslim white ekran kartını yaklaşık 5 ay önce vatan bilgisayardan indirimle 22K ya aldım şuanda kartın sıfır satışı 40K ya ikinci el satmak istediğimde aldığım fiyatı sormadan 25K teklif edildi acaba iyi bir teklif mi yoksa daha iyi bir fiyatı hak eder mi?
Geri