Arama sonuçları: *

1. N

6000 TL Monitör önerir misiniz??

sRGB 127% DCI-P3 94% bu aocun değerleri hocam 130% sRGB, 94% DCI-P3, and 90%: buda gamepowerın fark yok
  2. N

Hocam gamepower alasım var benim açıkcası çünkü önceden 1 yıl kullandım aşırı memnundum ya bence gene memnun kalırım gibime geliyor va panel 0.5 ms sonucta(GamePower Luna l20 24) siz ne diyorsunuz fikrime?
  3. N

Maalesef maximum 6000 çıkabilirim Ama bu arkadaşın önerdiği mönitörün kötü olmadığını düşünüyorum sonuçta aoc yani.ben çünkü excalibur ve gamepowerdan bile memnundum ahhaahah:D
  4. N

2 Bakır Borulu Kule tipi

Bilmiyorum Maalesef hocam.Ben kendim Fsp hyper80+ plus pro kullanıyorum ve memnunm
  5. N

Ben bunu gördüm alınır mı? sizce hocam? incelemesi yok.Ama bildiğim kadarıyla Aoc en iyi marklardan
  6. N

2 Bakır Borulu Kule tipi

Hocam bütçen varsa bu modeli alabilirsiniz.R5 5600X kullanıyorum ve ağır yükte maksimum 63 derece gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-assassin-x-120-plus-v2-fiyati,341676443.html
  7. N

Merhabalar Önceden gamepower ve excalibur modellerinin 200hz olanlarını kullandım ve çok memnundum.Şuan 6000tl bir bütçem var tekrardan gamepower alsam memnun kalırmıyımç?Veyahut 6000tlş bütçeyle monitör önerir misiniz??
  8. N

İşlemci 100 derece ve kapanmıyor

Tamam deniyorum hemen 1751569058 Benim kasamın yan tarafı cam sadece ekran kartının oldugu kısım sıcak diğer yerler soğuk.Sıcaklık değerleri bu şekilde
  9. N

Bence alakalı değil termal macun zaten piyasada ilk 10a girer fanımda bir sorun yok bilgisayarı 2.el olarak aldım ve aldığım kişi kasayı düşürmüş anakart zarar görmüş diye düşünüyorum ısı sensörlerinde bir sorun var
  10. N

Stok soğutucu
  11. N

Merhaba i3 12100F işlemcim var, daha yeni termal macun değişti termal macun Thermal Grizzly. Oyunlarda 95 100 derece görüyorum garip bir şekilde FPS düşmüyor veya kapatmıyor. İşlemci fanını skotugumde deneme amaclı calıstırdım ısındı korumaya aldı bilgisayarı. Aldıgım kişi kasayı 1 kere...
Geri